Loredana, cu posteriorul la vedere pe Internet, la 51 de ani. "Oribilă și deformată / Mă rog la Dumnezeu să îți deschidă mintea"

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Instagram Loredana Groza
Foto: Instagram Loredana Groza

Loredana Groza și-a luat din nou fanii prin surprindere. 

La 51 de ani, Loredana Groza este una dintre cele mai iubite artiste din România, iar în ultimii ani a fost des criticată și acuzată că ar fi apelat la operațiile estetice, însă a negat aceste informații în repetate rânduri. 

Cu toate acestea, televizorul o cam dă de gol pe cântăreața care susține că "a avut noroc de la natură că s-a născut cu dotările de rigoare", iar imaginea ei între realitate și ecran este mult diferită la fiecare apariție.

Dacă în imaginile pe care le publică pe rețele de socializare arată perfect și vrea să pară cu 30 de ani mai tânără, cu o piele întinsă și o siluetă de invidiat, ridurile și anii ies în evidență pe chipul ei atunci când apare pe micile ecrane, în emisiunile la care participă sau pe care le jurizează.

În ciuda criticilor primite din partea fanilor, Loredana nu se oprește și publică tot mai multe imagini provocatoare. 

Recent, aflată în Dubai, în Abu Dhabi, Lori a publicat un videoclip în costum de baie, însă accentul l-a pus pe posteriorul său, conturat de costum și de pantofii cu toc înalt.

Probabil sătulă de comentariile răutăcioase, Loredana și-a oprit comentariile la videoclipul postat.

- "Madonna, stai cuminte"

- "Mă rog la Dumnezeu să îți deschidă mintea"

- "Nicio operație zici?"

- "Oribilă, Grasă, Deformată, Suferindă, Penibilă, Hidoasă, punct!",

- "Ce panaramă! Vomit!", sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani pe Instagram-ul artistei.

2. Foto: Inst... (loredana--cu-posteriorul-la-vedere-pe-internet--la-51-de-ani--oribila-si-deformata--ma-rog-la-dumnezeu-sa-iti-deschida-mintea-1_00811300.jpg)

3. -imagine fara descriere- (loredana--cu-posteriorul-la-vedere-pe-internet--la-51-de-ani--oribila-si-deformata--ma-rog-la-dumnezeu-sa-iti-deschida-mintea-2_52677100.jpg)

Câți BANI a primit Loredana Groza pentru a poza goală. Capatos a dat-o de GOL: Cel mai MULT a luat

Invitat în cadrul podcastului lui Codin Maticiuc, Dan Capatos a dat-o de gol pe jurata de la "X Factor" și a spus pentru câți bani a renunțat la haine artista, la acea vreme.

"Plaja era de la 1.000 la 30.000 în funcție de notorietate. Eu am fost la Playboy între anii 2000 și 2004. Cel mai mult luase Loredana, până atunci, 13.000", a declarat Dan Capatos în cadrul podcastului de pe Youtube.

Revista cu imaginile Loredanei Groza s-a vândut în 143.500 de exemplare.

Ședința foto a avut loc în curtea unei biserici din Grecia, iar negocierile pentru apariția vedetei în revistă au durat 6 luni.

"Nu regret. Nu știu dacă aș mai face-o din nou, deocamdată am alta treabă de făcut. Am mai primit propuneri de genul ăsta, indecente, dar cred că momentul ăla a fost important pentru mine, ca femeie. De ce zic asta?

După ce născusem am primit aceasta propunere și, ținând cont că încă mai există prejudecăți în lume și în Romania, a fost un fel de manifest al meu pentru toți cei care gândesc retrograd și pentru femeile care aveau nevoie de o confirmare, conform căreia viața nu se încheie acolo, ci abia începe la 30 de ani", a fost explicația Loredanei Groza la acea vreme.

"Nicio operație estetică", susține ea cu tărie

"Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale.

Ținând dietă, făcând sport, având grijă de corpul tău, de fața ta. Sunt tratamente, sunt chestii total neinvazive care te ajută să fii wow. Și am avut de la natură noroc că m-am născut cu dotările de rigoare și n-am avut nevoie să completez, să vin cu jențile luate din oraș", a declarat Loredana Groza, în exclusivitate pentru Antena Stars.

"Întotdeauna mă reinventez şi e o continuă căutare, o continuă transformare", recunoaște ea totuși

"Oamenii încearcă să te atragă în turmă şi dacă cumva vrei să scoţi capul sau vrei să fii altfel, eşti întotdeauna criticat, pus la zid. Nu am de ce să răspund, nici la critici şi nici la laude, pentru că trebuie să fii întotdeauna zen. Munca înnobilează omul, deci nu am avut timp să am nicio apăsare. Resurse găsesc în dragoste, în muzică, în orice lucru care îmi place, care mă inspiră şi care îmi aduce lumină.

Întotdeauna mă reinventez şi e o continuă căutare, o continuă transformare. Fiecare proiect, fiecare cântec pe care îl fac e un nou început. Întotdeauna încerc să găsesc sunete noi, idei noi, poveşti, imagini, look-uri. Este cred un mesaj foarte pozitiv, despre puterea de a iubi, de a te dărui, de a te dedica în general pentru orice îţi place în viaţă. Şi cu trupul şi cu sufletul”, a declarat Loredana Groza, potrivit observatornews.ro.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Citește și:

Cât câștigă, de fapt, Andreea Esca. Dan Negru rupe tăcerea: Ce mă enervează...

Victor Rebengiuc, în DOLIU de ziua lui. A MURIT Ana Verești, prima sa soție: A fost prima mea dragoste

Dani Oțil, BĂTUT. Ce s-a întâmplat cu prezentatorul TV: Mă gândeam la un singur lucru: dacă să cad, să plâng sau urlu după AJUTOR

MApN, caricatură despre ruşi: Nu prea ne simţim în siguranţă

Migdale contaminate cu CIANURĂ, retrase din magazin. ANSVSA, ALERTĂ: Nu le consumați! Provoca dureri abdominale sau în gât

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel