Migdale contaminate cu CIANURĂ, retrase din magazin. ANSVSA, ALERTĂ: Nu le consumați! Provoca dureri abdominale sau în gât

Autorul articolului: Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Pexels @GustavoFring
Foto: Pexels @GustavoFring

ANSVSA a transmis o nouă alertă alimentară.

ANSVSA informează că mai multe loturi de migdale au fost retrase de la comercializare din cauza conținutului crescut de acid cianhidric sau cianură.

În acest context, consumatorii sunt rugați să nu consume produsele Biocorner, Biogama Distribution și DENNREE și să le returneze, pentru a primi contravaloarea acestora.

"Va informam ca Biogama Distribution ca urmare a notificarii primite din partea producatorului Dennree GmbH, a initiat retragerea de la comercializare si de la clienti a articolului mentionat mai jos. Motivul rechemarii: conținut crescut de cianura in migdale din Spania (...) Va informam ca Biocorner, ca urmare a notificarii primite din partea producatorului DennreeGMBH, ainitiatretragerea de la comercializare si de la client a articolelor mentionate mai jos pe motivul detectarii acidului cianhidric", transmite ANSVSA printr-un comunicat.

ANSVSA a specificat că produsul poate provoca dureri abdominale sau în gât. În asemenea situații, consumatorii sunt sfătuiți  să se adreseze unui medic.

"Produsul poate provoca dureri abdominale sau în gât", au completat ei.

2. Foto: ANSV... (migdale-contaminate-cu-cianura--retrase-din-magazin--ansvsa--alerta-nu-le-consumati-provoca-dureri-abdominale-sau-in-gat-1_21933300.jpg)

3. -imagine fara descriere- (migdale-contaminate-cu-cianura--retrase-din-magazin--ansvsa--alerta-nu-le-consumati-provoca-dureri-abdominale-sau-in-gat-2_58082600.jpg)

4. -imagine fara descriere- (migdale-contaminate-cu-cianura--retrase-din-magazin--ansvsa--alerta-nu-le-consumati-provoca-dureri-abdominale-sau-in-gat-3_78819400.jpg)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel