Cât câștigă, de fapt, Andreea Esca. Dan Negru rupe tăcerea: Ce mă enervează...

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Instagram Andreea Esca / Dan Negru
Foto: Instagram Andreea Esca / Dan Negru

Dan Negru a făcut dezvăluiri despre salariile prezentatorilor TV și despre care sunt cei mai buni prezentatori din România.

Dan Negru a surprins pe toată lumea cu demisia de la Antena 1 și cu mutarea la Kanal D. 

De-a lungul timpului, salariile celor mai cunoscuți prezentatori din România au ținut primele pagini ale ziarelor, iar acum Dan Negru a vorbit deschis despre acest subiect al salariilor încasate și susține că vedetele TV ar trebui să facă publice salariile pe care le primesc, atrăgând atenția asupra faptului că uneori, cifrele ar fi umflate.

Dan Negru, provocare pentru Andreea Esca: Ce mă enervează cel mai tare... i-am și zis la un moment dat Andreei Esca să ieșim amândoi cu salariile

El spune că a avut o discuție și cu Andreea Esca, despre salariu, în care i-a propus să le spună amândoi fanilor cât câștigă, pe modelul american al lui Jimmy Fallon sau San Remo. Vedeta ar fi încercat, în mai multe rânduri, să le transmită fanilor că nu câștigă atât cât se speculează în tabloide.

În plus, Dan Negru a vorbit despre salariul pe care îl încasa de la Antena 1 și ce bani ar urma să primească de la Kanal D și a început să vorbească și despre motivele care l-au determinat să facă asta și mai ales despre cât de important ar fi ca vedetele să își dezvăluie salariile.

"Ce mă enervează cel mai tare e că nu sunt publice salariile! Mie mi-ar plăcea să fie publice, adică să nu existe confidențialitatea aia.

Eu sunt primul care aș veni, i-am și zis la un moment dat Andreei Esca să ieșim amândoi cu salariile. Jimmy Fallon, de exemplu, zice cât câștigă. A început San Remo zilele astea, ăia își fac publice câștigurile”, a spus Dan Negru, pentru cancan.ro

Dan Negru despre adevărații prezentatori geniali din România: Ei sunt oameni care au har!

Mai mult, noua vedeta a Kanal D spune despre sine că nu este un prezentator nici carismatic, nici șarmant și nici genial. Mai mult decât atât, el îi lasă pe alții să se bucure de titlul de cel mai bun prezentator din România.

"Eu nu sunt deloc un prezentator șarmant sau genial. Nu sunt deloc un prezentator cu har. Mihaela Rădulescu, Brenciu, sunt oameni care au har, eu nu am. Eu știi ce am?

Am hărnicie! Eu am fost harnic în jurul formatelor, am săpat în jurul lor, le-am construit și am încercat să fac formatul să fie un versant al unui munte, iar eu să fiu celălalt versant, cât de mult am putut. Am fugit ca să se întâlnească în vârf cei doi versanți ai muntelui, am fost harnic.

Am schimbat formatele după chipul și asemănarea mea, și atunci publicul avea senzația că ăla era un format construit pentru mine și făcut de mine.

Asta a fost tot, dacă există vreun truc! N-am fost deloc genial, șarmant sau atractiv! Teo, spre exemplu, e un prezentator genial, e un "one man show", eu depind de formate", a mai povestit Dan Negru.

Ce emisiune va avea Dan Negru, la Kanal D: Am pus PARIU! Mi-au spus toți: Ești nebun, e un risc în România!

"Am pus un pariu!

Toate marile televziuni din lume au concursuri cu întrebări de cultură generală. România e singura țară europeană unde quiz-urile cu intrebări de cultura generală lipsesc din programele marilor televiziuni. Zic de top 5 TV românești! Există quiz bune și la TV locale românești, TVR 2 are unul dar nu există niciunul pe principalele TV ca audiență națională. 12 quiz-uri difuzează cele mai urmărite televiziuni englezești, italieni au 11 și francezii 8.

Până și bulgarii le au la marile televiziuni! În America, quizz și știrile sunt cele mai de succes programe tv. Sportul e PayTv, nu se pune!

Asta e pariul meu la Kanal D: oamenii smart care-și pot arăta mintea la televizor. Pe ei marile tv generaliste i-au ocolit. Concursul creierelor e pariul pe care-l punem in televiziune, la Kanal D. In primul pas aducem cel mai simplu și ușor de înțeles quiz din istoria televiziunii mondiale. Azi am dat drumul înscrierilor. Cultura generală este tot ce oamenii au și maimuțele nu au. Să o arătam și la televizor!

E o provocare! E o schimbare!

Dar dacă nu schimbi, nu crești și dacă nu crești, nu trăiești!

Cultura generală la televizor in concursuri quiz. "Ești nebun, e un risc în România" îmi spun toți!

Cel mai mare risc e sa nu-ți asumi nicunul", a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Dan Negru a dezvăluit MOTIVUL plecării de la Antena 1

Dan Negru a dezvăluit pentru Spectacola care este motivul pentru care a plecat de la Antena 1. Prezentatorul a vorbit și despre planurile pe care le are la Kanal D.

Întrebat care este motivul pentru care a plecat de la Antena 1 după 22 de ani de colaborare, Dan Negru a spus: "Vorbele tuturor care ma etichetau drept “cel mai longeviv”. Atunci m-am speriat pentru că mi-am dat seama că m-am oprit din evoluție la doar 50 de ani. Noi suntem generația care am intrat in media la 20 de ani și părem ca suntem de o viața pe ecrane. Așa ca am decis ca e vremea sa căutam și alte vieți, altfel ne vom plafona. Colegii mei au descoperit asta mai demult. Mie mi-a luat ceva vreme."

Dan Negru a fost întrebat și dacă va prezenta Revelionul în 2023.

"E mult până la Revelion. Am văzut sutele de memeuri din online, dar mai e până la iarna. Nici măcar n-am ieșit din iarna asta. 22 de ani e aproape un sfert de secol. Proiectele care vor veni, in primăvara sau toamna au întâietate. Apoi, om vedea și ce va fi cu Revelionul.", a spus Dan Negru.

Cum s-a schimbat televiziunea în ultimii 30 de ani?

"A scăzut mult consumul de televiziune și nu online-ul e de vină, ci calitatea vieții. Cu cât calitatea vieții e mai bună, omul descoperă și alte modalități de distracție decât ce se vede pe TV. Restaurante, vacanțe, cinema, teatru. La toate astea se adaugă online-ul. Așa ca televizorul din sufragerie nu mai e atâta de importat ca acum 20 de ani. Cu cât bunăstarea unei țări e mai mare, cu atât consumul de TV e mai mic. Bunăstarea se vede în aparate electrocasnice: TV și frigider.", a spus prezentatorul atunci când a fost întrebat cum s-a schimbat televiziunea în cei 30 de ani de când este pe sticlă. Citește continuarea pe Spectacola.ro.

Andreea Esca, despre momentul în care CERȘEA pe stradă: Ceream un leu sau 25 de bani. Ai mei află chiar ACUM

Andreea Esca a recunoscut că nu ar putea sta departe de telefon pentru atâtea zile. Ea a dezvăluit că le cerea bani trecătorilor, pe stradă, pentru a-și suna bunica din cabina telefonică poziționată vizavi de casa sa.

Prezentatoarea TV a povestit că odată a fost nevoită chiar să își convoace colegii de clasă la o "chetă", pentru a-și plăti factura uriașă la telefon.

"O dată am vorbit atât de mult la telefon, încât a venit nota foarte foarte mare. M-am gândit că nu o să fie bine, pe vremea aia era un alt fel de parenting, așa că am plecat prin liceu și am făcut chetă, printre colegi, ca să plătesc telefonul pe ascuns. Doar i-am luat, nu i-am dat înapoi. Ai mei află chiar acum. 

Țin minte că aveam o cabină telefonică, una albastră, vizavi de casă. Stăteam în fața ei și ceream un leu sau 25 de bani, numai ca să dau telefon. O sunam pe mamaie, eram leșinată să-i dau telefon", a  spus Andreea Esca, în emisiunea La Măruță, de pe PRO TV.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel