Anonymous spun că au spart accesul la posturile TV din Rusia. Imagini cu războiul împotriva Ucrainei

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Politică
Anonymous / Twitter
Anonymous / Twitter

Filmări ale invaziei ruse au fost difuzate pe canalele de propagandă ruse.

Grupul de hackeri Anonymous a spart serviciile rusești de streaming Wink și Ivi, după cum a raportat pe Twitter. 

Drept urmare, canalele de televiziune ruse utilizate de Federația Rusă pentru propagandă și răspândirea de falsuri au difuzat imagini ale războiului împotriva Ucrainei.

Hackerii Anonymous a spart astăzi serviciile rusești de streaming Wink și Ivi (similare Netflix) și canalele TV rusești Rossiya 24, Channel One, Moscow 24 pentru a difuza imagini ale războiului cu Ucraina.

Citește și: Shell spune de ce a cumpărat petrol la discount din Rusia: Am fost nevoiți

Hackerii celebrului grup Anonymus și hackeri din diferite părți ale lumii s-au alăturat și Ucrainei în lupta împotriva invaziei lui Putin. Rezultatul acestui război a fost piratarea site-urilor mass-media de stat ruse, agențiilor guvernamentale, melodiile ucrainene și imnul Ucrainei au fost difuzate la televiziunea rusă.

Astfel, consilierul ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei, Vadim Denisenko, a declarat că hackerii ucraineni au spart site-ul Kremlinului.

Anonymus a spart, la sfârșitul lui februarie, site-urile presei de stat ruse: TASS, RBC, Izvestia, Fontanka, Kommersant și au afișat textul „Stimați cetățeni. Vă îndemnăm să opriți această nebunie, să nu vă trimiteți fiii și soții la moarte sigură. Putin ne obligă să mințim și ne pune în pericol. Am fost izolați de restul lumii, am încetat să mai cumpărăm petrol și gaze. Peste câțiva ani vom trăi ca în Coreea de Nord. Ce este pentru noi? Să-l bagi pe Putin în manuale? Acesta nu este războiul nostru, să-l oprim! Acest mesaj va fi eliminat, unii dintre noi vor fi închiși. Dar nu mai putem rămâne tăcuți. Jurnaliștii ruși nu sunt indiferenți.”

Video Anonymus:

https://twitter.com/YourAnonTV/status/1500557635686486023

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel