Ambasadorul Ungariei la Chișinău, convocat la MAE moldovean după ce a lovit un polițist

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Politică

Ministerul de externe de la Chișinău l-a convocat pe ambasadorul Ungariei în capitala RMD după ce acesta a lovit cu mașina un polițist.

Ambasadorul ungar a fost convocat la ministerul de externe moldovean pentru clarificarea circumstanțelor incidentului și evitarea unor situații similare, care ar aduce prejudicii statutului diplomatic, se spune în comunicatul MAEIE.

Ce s-a întâmplat?

La data de 06 noiembrie, în jurul orei 11:40, pe strada Armenească intrarea în IM Piața Centrală paralel cu punctul mobil de vaccinare, șoferul unui automobil cu număr diplomatic a parcat neregulamentar un automobil.

Potrivit Poliției moldovenești, ambasadorul Ungariei la Chișinău ar fi parcat neregulamentar, blocând un autobuz care funcționa ca centru mobil de vaccinare

Ambasadorul irascibil

Șeful misiunii Ungarie la Chișinău a fost rugat să mute mașina, dar s-a arătat deranjat de cererile oficialilor moldoveni.

”La scurt timp, de automobil s-a apropiat o persoană de gen masculin, vorbitor de limba rusă, care a comunicat că automobilul nu încurcă nimănui şi că el este Ambasadorul Ungariei în R. Moldova.Angajatul INSP, a solicitat să înlăture automobilul, pentru a permite ieşirea autobusului, unde conducătorul Mercedesului enervat s-a urcat la volanul automobilului comunicând că se va adresa Ministrului de Interne, ca urmare pornind mașina şi accelerând a lovit angajaul INSP cu partea laterală stângă.Polițistul de patrulare nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, se arată în comunicatul Poliției moldovenești.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel