Alexandru Stănescu, fratele liderului PSD Paul Stănescu, renunță la mandatul la ANRE

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Politică

Alexandru Stănescu a cerut încetarea mandatului, anunță social democrații.

Alexandru Stănescu era propus de grupul parlamentar al PSD pentru funcția de membru în comitetul de reglementare al Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energie (ANRE).

Decizia acestuia are efecte începând de mâine.

Astfel, începând cu data de 3 martie 2022, Alexandru Stănescu, propus de grupul parlamentar al PSD pentru funcția de membru în comitetul de reglementare al Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energie (ANRE), își încetează mandatul, la cerere.

„Am înaintat în această dimineață Parlamentului demisia din funcția de membru în comitetul de reglementare al ANRE. Am luat această decizie pentru a mă putea dedica în continuare unor proiecte care îmi solicită întreaga implicare. Mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată”, a declarat Alexandru Stănescu.

În perioada 2012–2020 Alexandru Stănescu a fost deputat PSD, vicepreședinte, apoi președinte al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților.

În 14 decembrie, Alexandru Stănescu a fost ales de Parlament în funcţia de membru al Comitetului de reglementare al ANRE.

USR anunțase în luna decembie că va sesiza CCR pe tema numirii lui Alexandru Stănescu, fratele lui Paul Stănescu, în conducerea ANRE.

Dezbaterea sesizării USR privind numirea lui Alexandru Stănescu în conducerea ANRE a fost amânată pentru data de 23 februarie, a anunțat în ianuarie Curtea Constiuțională a României (CCR).

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel