Adrian Albu, supraviețuitor Colectiv, critică aspru: Conducerea unui partid nu reprezintă partidul însuși

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Politică
Sursă foto: Facebook (Adrian Albu)
Sursă foto: Facebook (Adrian Albu)

Adrian Albu a fost cel care a pus punctul pe ”i” atunci când a afirmat că anumiți membri problematici ai unui partid nu reprezintă partidul în sine. 

Adrian Albu, membru al USR și supraviețuitor din Colectiv, care a atras atenția presei atunci când a devenit consilier al Sectorului 2 al Capitalei în 2020, critică reprezentații media și formatorii de opinie care asimilează personalitățile problematice cu entitatea unui partid. 

”Bună dimineața tuturor!

Inclusiv celor care identifică conducerea unui partid, că e USR, PNL sau PSD, cu partidul însuși.

Ajutorul medical de specialitate nu îl găsiți în politică ci la psiholog și psihiatru, iar dacă vă ies în regulă investigațiile căutați un curs de logică elementară, vă va ajuta mult. Așa cum Putin nu este Rusia ci doar președintele ei și Zelenski nu e Ucraina ci doar președintele ei, așa și:

Stelian Ion nu este USR, ci doar un membru din BN al USR.
Claudiu Năsui nu este USR, ci doar un membru din BN al USR.
Radu Mihaiu nu este USR, ci doar un membru din BN al USR.
George Marussi nu este USR, ci doar un membru din BN al USR.

Dacă cineva scrie ceva despre unul dintre ei nu înseamnă că atacă partidul ci doar scrie ceva despre ei. Că dacă ar fi să gândim în logica asta, atunci când Dragnea a intrat la pușcărie trebuia să intre tot partidul cu el. De aia strigam în Piața Victoriei că nu vrem să fim o nație de hoți, că nu voiam să fim identificați cu conducerea de atunci a României.

O zi frumoasă în continuare!”, a scris Albu pe pagina sa de socializare

De ce a plecat Dragoș Tudorache din USR

"De ce am decis să plec din USR? Voi începe cu factorii externi partidului. Pentru că aceștia sunt, de fapt, cei mai relevanți în decizia luată. Trăim momente istorice, tulburi, cu provocări și priorități fără precedent în ultimii 80 de ani și niciun partid politic actual nu pare capabil să cuprindă această realitate. Am avut o criză COVID, urmată de un război, iar suprapunerea acestor două cataclisme socio-politice schimbă radical fața lumii.

Vom avea o deteriorare a nivelului de trai în România și în lume, vom avea o tranziție energetică dură, avem deja o criză climatică în plină desfășurare și un foarte posibil nou război rece, care ne va situa la granița dintre o lume autocratică, construită în jurul Rusiei (și foarte probabil al Chinei), și o coaliție a democrațiilor lumii.

Nici un partid din România, inclusiv USR, nu înțelege ce se întâmplă la nivel european sau internațional. Nici un partid din România, inclusiv USR, nu conectează corect societatea și economia românească la fluxul de schimbări permanente și rapide cu care se confruntă întreaga Europă. Discursul politic românesc este limitativ și deseori falsifică realitatea, pentru a servi unui scop electoral de moment. Discutăm de mulți ani problema justiției, care ar fi trebuit rezolvată de la integrarea europeană, de la cazul Năstase, Voiculescu sau Dragnea”. Citește continuarea AICI

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel