Trei locuri din casă, pe care trebuie să le cureți înainte de Revelion: prosperitatea și norocul te vor însoți tot anul viitor

Autorul articolului: Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Trei locuri din casă, pe care trebuie să le cureți înainte de Revelion. Sursa foto: freepik.com
Trei locuri din casă, pe care trebuie să le cureți înainte de Revelion. Sursa foto: freepik.com

Anul Nou 2023 se apropie cu pași repezi. Potrivit Feng Shui, înainte de sosirea Anului Nou, este esențial să cureți trei locuri principale din casă, dacă vrei să atragi norocul, succesul și banii. 

O casă igienizată atrage prosperitate și bogăție. Pentru aceasta, este indicat să-ți cureți casa în mod regulat. Dar care sunt cele 3 locuri din casă pe care trebuie să le cureți neapărat, chiar înainte de Anul Nou, pentru a atrage norocul și prosperitatea?

Pentru a întâmpina anul 2023 în cele mai bune condiții, iată cele trei locuri pe care nu trebuie să le neglijezi, atunci când faci curățenie înainte de sărbătorile de Anul Nou. Curăț și igienizează, sunt cuvintele care permit circulația fluxului de energie pozitivă.

Ce este Ch'i?

Ch'i este un concept important în cultura și filosofia chineză. Poate fi definită ca energia vitală care circulă în univers și în toate ființele vii. Potrivit acestei credințe, Chi-ul este motorul tuturor mișcărilor și schimbărilor din univers și este considerat unul dintre elementele fundamentale ale vieții.

De ce să nu mai pui niciodată lămâie în salată. Cu ce o înlocuiești și care e ingredientul pe care trebuie să-l adaugi de acum

Care sunt cele 3 locuri din casă, care trebuie curățate înainte de Anul Nou pentru a atrage norocul și prosperitatea?

Fă ordine la intrarea în casă.  Pentru ca norocul, succesul și prosperitatea să intre în casă, este necesar să îndepărtezi toate lucrurile inutile de la intrare și să o eliberezi de dezordine și blocaje. Covorașele de la intrare, ușa și holul trebuie să fie strălucitor de curate pentru bunăstarea ta. De asemenea, atunci când un perete blochează vederea restului casei pe măsură ce intri, acest poate bloca fluxul Ch'i, producând obstacole.

Nu depozita articole inutile în aceste locuri și mută tot ce poți pentru a înmuia colțurile aspre. Vazele, lumânările, covoarele murdare, gunoiul și florile uscate trebuie aruncate.

Un medic explică de ce consumul de Coca-Cola dietetică te îmbată mai repede decât varianta clasică

Potrivit Feng Shui, partea din față a BaGua (intrarea în casă) este asociată cu apa. În 2023, Anul chinezesc al iepurelui, poți pune pe pereți poze cu apă, cum ar fi o plajă, un râu sau un lac. De asemenea, poți plasa o fântână curgătoare sau un acvariu la intrarea în casă, deoarece acest lucru va ajuta Ch'i să curgă frumos. 

Fă curățenie în bucătărie. Al doilea loc din casă, care trebuie curățat temeinic este bucătăria. Această parte a casei trebuie păstrată întotdeauna curată și ordonată. Menținerea unei igiene perfecte în casă este una dintre principalele reguli ale Feng Shui pentru a atrage armonia.

Fă curățenie și în exteriorul casei. Nu uita să mături intrarea în casă de la ușă spre stradă. Acest lucru va alunga vibrațiile rele și va face loc ca vibrațiile pozitive să pătrundă în interiorul casei tale.

Copacii morți sau plantele uscate din grădina atrag energii negative, de aceea ar trebui aruncate.

 

Care sunt celelalte ritualuri Feng Shui de urmat în timpul Anului Nou?

Conform unor reguli Feng Shui, pentru a alunga negativitatea din casă, o frunză de Aloe Vera trebuie atârnată la intrarea în casă. Datorită puterii medicinale atribuite acestei plante, credințele spun că Aloe Vera este folosită pentru a alunga energiile rele și pentru a proteja sănătatea.

Aerisește camerele din casă. Pentru a lăsa să tot răul să iasă din casă și să intre energiile pozitive, trebuie să lași toate ferestrele casei deschise în noaptea de Revelion.

Lasă lumina naturală să intre în casă. Lumina naturală aduce norocul și armonia în interiorul tău.

De ce oamenii înalți sunt mai predispuși să moară devreme. STUDIU

Închide întotdeauna capacul toaletei după utilizare. Dacă lași capacul toaletei deschis, acest obicei favorizează pierderea de bani și alungă abundența.

Orientează patul spre nord. Tăblia patului trebuie să fie poziționată pe un perete și nu trebuie să fie plasată sub o fereastră sau sub aerul condiționat.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel