Pune cojile de portocală în punga cu făină și vei scăpa de o problemă

Autorul articolului: Nicoleta Baciu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Pune cojile de portocală în punga cu făină și vei scăpa de o problemă. Sursa - Pexels
Pune cojile de portocală în punga cu făină și vei scăpa de o problemă. Sursa - Pexels

Portocala este un fruct foarte iubit și consumat în toată lumea. Principalul produs rezidual al acestui fruct este coaja, care poate avea o varietate de întrebuințări. De exemplu, poate fi folosită la diferite rețete delicioase. 

Coaja de portocală ne poate parfuma încăperile.  În special, cojile de portocală pot fi reutilizate ca înlocuitor pentru produsele de uz casnic, care pot fi foarte scumpe.

Cojile de portocală are zeci de utilizări, de aceea trebuie să ne gândim de două ori înainte de a le arunca. În special, cu ajutorul lor putem rezolva o problemă veche.

Spală șosetele albe în cuptorul cu microunde: un truc original, care te salvează când ești pe fugă

Cămările noastre au un inamic de temut, care ne-ar putea provoca mari pagube, și anume insectele. Sunt peste tot, iar dacă ajung la produsele alimentare le atacă. 

Singurul lucru pe care îl putem, după un astfel de dezastru, este să  aruncăm produsele alimentar sau să găsim o modalitate de a elimina insectele din casă.

Bijuteriile tale s-au înnegrit și nu mai strălucesc? Pune-le într-un pahar de bere: un truc ciudat, cu un rezultat uimitor

Coaja de portocală ne ajută să facem exact acest lucru. De fapt, coaja de portocală poate ține insectele departe de casă, datorită aromei sale inconfundabile. Așa că ar trebui să punem aceste coji lângă pungile de făină sau chiar în interiorul pungilor, care sunt ținta preferată a insectelor.

La fiecare două-trei zile, ar trebui să le înlocuim cojile cu altele noi, pentru a menține întotdeauna efectul care alungă insectele.

 

BONUS. Pune niște mentă într-un vas cu oțet și insectele îți vor ocoli casa



Poate că nimeni nu ți-a mai spus asta până acum, dar dacă amesteci oțetul și menta poți obține un produs super eficient care te va ajuta să rezolvi o problemă de vară foarte enervantă.

Amestecă oțetul și menta și îți poți lua la revedere pentru totdeauna de la o problemă enervantă a verii.   

În practică, făcând acest lucru, vei pregăti o soluție foarte puternică, capabilă să-ți rezolve toate necazurile. Ești curios să afli mai multe? Urmează aceste sfaturi simple și rezultatul final este garantat.

Mic dejun țărănesc. Rețeta perfectă pentru începutul zilei

Astăzi urmează să pregătim un amestec pe bază de oțet și mentă cu care, ulterior, vom putea rezolva o problemă foarte des întâlnită, mai ales vara. Vă puteți imagina despre ce vorbim?

Ai cumpărat roșii necoapte? Înfășoară-le în ziare și pune-le într-un loc răcoros: un truc genial de-al bunicii

În timpul verii suntem adesea invadați de țânțari, furnici, albine și multe alte insecte de toate speciile. Astăzi vom vedea, însă, cum putem ține muștele departe de casa noastră.

În primul rând, aveți nevoie de:

2 pahare de oțet;

5 sau 6 frunze de mentă;

1 bol;

1 recipient de pulverizare.

 

Cum se prepară soluția minune 

 

Odată ce ai găsit toate produsele de care ai nevoie pentru a ține muștele departe de casă, mai ales dacă iei masa pe balcon sau în grădină, tot ce trebuie să faci este să urmezi aceste instrucțiuni simple.

Mai întâi, turnați oțetul într-un castron. După aceea, adăugați frunzele de mentă tocate și lăsați amestecul la infuzat el puțin câteva ore.

Ai o conservă de ton și două vinete? Prepară o omletă savuroasă și originală

După cele trei ore, turnați lichidul într-un recipient cu pulverizare, închideți-l bine și agitați energic. În acest moment, tot ce trebuie să faci este să-l pulverizezi când este nevoie și muștele vor fi doar o amintire. Nu-i așa că e ușor? Cu toate acestea, această metodă chiar funcționează!

Sfat suplimentar: alternativ, puteți pune, pe ici - colo, câteva felii de lămâie. Mirosul puternic de citrice va ține muștele departe.  

 

 

 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel