Ai cumpărat roșii necoapte? Înfășoară-le în ziare și pune-le într-un loc răcoros: un truc genial de-al bunicii

Autorul articolului: Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Ai cumpărat roșii necoapte. Înfășoară-le în ziare și pune-le într-un loc răcoros - un truc genial de-al bunicii. Sursa - Pexels
Ai cumpărat roșii necoapte. Înfășoară-le în ziare și pune-le într-un loc răcoros - un truc genial de-al bunicii. Sursa - Pexels

Roșiile pot fi găsite tot anul în magazine. Dar doar gospodinele cu experiență cunosc un truc, care le permite să păstreze roșiile mai mult timp. Este un truc despre care nimeni nu ți-a spus vreodată.

Nu putem renunța la roșii în bucătărie, deoarece sunt versatile și gustoase, le plac tuturor și ne permit să creăm tot felul de rețete.

Vara roșiile sunt esențiale în bucătărie, pentru rețete proaspete salate de salate. Dar ca să le ai mereu proaspete și coapte trebuie să recurgi la un truc, pe care puțini oameni îl știu.

Adaugă aspirină în mașina de spălat. Rezultatul te va uimi

Când ne dăm seama că roșiile cumpărate nu sunt încă coapte bine, riscăm să nu obținem rezultatul dorit atunci când ne apucăm de treabă ca să gătim ceva.  Pentru a rezolva această problemă există un truc simplu și rapid.

Cartofi cu ciuperci și usturoi. Nu ai mâncat niciodată ceva mai delicios și sățios

Ceea ce ai nevoie sunt simple foi de ziar. Atenție, nu folosiți foile din reviste, ci doar cele din hârtie din ziar.  Va fi suficient să înfășurați roșiile necoapte într-un ziar și să le păstrați la loc răcoros, ferit de umiditate toată ziua. Se vor coace într-o clipă și vor fi gata de utilizare și gustoase! Un truc genial, fără îndoială. 

   

 

BONUS. Ce se întâmplă dacă pui un burete în frigider: rezultatul este simplu și genial

Salata sau merele abia cumpărate se ofilesc repede chiar dacă le-am pus în frigider. Desigur că acest lucru ne întristează. Din fericire, există un truc grozav, care ne permite să păstrăm fructele și legumele proaspete mai mult timp!

De obicei, cele mai multe fructe și legume sunt păstrate la frigider, unde își pierd  aroma și textura inițială.

Dar atenție: puteți menține fructele și legumele proaspete în frigider mai mult timp, dacă vei recurge la un truc simplu.

Ai o conservă de ton și două vinete? Prepară o omletă savuroasă și originală

Tot ce trebuie să faceți este să atașați, pe partea inferioară a sertarului frigiderului, câțiva bureți pe care îi puteți pune unul lângă celălalt, scrie tippsundtricks.co.

Rezultatul este simplu și genial: umezeala care era absorbită anterior de fructe și legume acum va fi absorbită de bureți. Acest lucru ne ajută vă păstrăm fructele și legumele proaspete și crocante pentru mult mai mult timp! 

Pizza cu prosciutto și smochine: toată aroma verii într-o singură rețetă

În plus, nu uitați că legumele și fructele pot rămâne proaspete mai mult timp dacă sunt păstrate în frigider în compartimente separate. Motivul? Fructele și legumele se strică unele de la altele dacă se suprapun.

De asemenea, nu uitați să curățați mizeria, dezordinea și să vă mențineți frigiderul organizat. Începeți prin a șterge totul din frigider pentru a crea „o pânză albă” înainte de a pune la punct un sistem organizațional mai eficient. 

Ștergeți interiorul și exteriorul frigiderului și, dacă intrați cu adevărat în adâncime, nu uitați să curățați și dedesubtul acestuia. Creați zone de frigider care se potrivesc cu obiceiurile dvs.  Dacă aveți copii, de exemplu, ați putea dori să creați o întreagă secțiune dedicată gustărilor lor. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel