Patru obiecte din bucătărie pe care le depozitezi greșit. Știi care sunt acestea?

Autorul articolului: Nicoleta Baciu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Patru obiecte din bucătărie pe care le depozitezi greșit. Știi care sunt acestea. Sursa - pixabay.com
Patru obiecte din bucătărie pe care le depozitezi greșit. Știi care sunt acestea. Sursa - pixabay.com

Bucătăria este cea mai utilizată cameră, de aceea vasele de gătit, ustensilele și aparatele electrocasnice trebuie depozitate corect, pentru a nu avea o încăpere aglomerată și neprimitoare.

Pentru ca oalele, ustensilele de bucătărie și aparatele electrocasnice să vă servească mai mult timp, acestea trebuie depozitate corespunzător pentru a nu fi deteriorate.

Află care sunt obiectele care, de obicei, sunt depozitate incorect.

 

Tăvile de copt nu trebuie puse una peste alta, deoarece se pot deteriora. Acestea se păstrează vertical și pentru aceasta poți instala separatoare în dulap.

Nu aruncați covorașul uzat din baie. Cum îl puteți face din nou pufos și moale

Cuțitele nu trebuie depozitate într-un sertar. În primul rând, cuțitele sunt periculoase și te poți tăia când te grăbești să scoți unul. În doilea rând, se tocesc de fiecare dată când intră în contact cu ceva dur, cum ar fi un alt cuțit, o scândură sau suprafața sertarului. În schimb, poți păstra cuțitele pe o  tablă magnetică de perete sau într-un suport de cuțite.

Dulapul miroase a mucegai? Pune această plantă pe rafturi și hainele vor fi mereu parfumate

Condimentele. Dacă ai fost cucerit de imagini în care apar zeci de recipiente identice cu condimente și vrei să le cumperi și tu, nu este o idee bună. În primul rând, vei cheltui muli bani, iar în al doilea rând, aceste recipiente vor ocupa mult spațiu. În schimb, sortează condimentele după frecvența de utilizare și asta este suficient.

Tigăile din fontă nu se depozitează una peste alta. Este foarte important să protejezi metalul de zgârieturi și lovituri. Tapetează fiecare tavă cu prosoape de hârtie pentru a o proteja împotriva zgârieturilor. În plus, prosopul de hârtie va absorbi umiditatea, care poate provoca ruginirea vasului.

 

Vezi si: 

 

Covoarele din casă vor fi ca noi, dacă vei folosi o racletă pentru ferestre. Iată ce trebuie să faci




Covoarele oferă mai mult confort casei, protejează podeaua și oferă o senzație plăcută picioarelor. 

Îngrijirea covoarelor sau curățarea acestora poate fi destul de dificilă. Un aspirator, de obicei, nu este suficient. Praful și murdăria se acumulează rapid în firele covoarelor, iar dacă aveți și animale de companie, atunci și părul lor ajunge pe covor. Drept urmare, covorul poate arăta murdar și plin de praf. 

Ce să nu ții niciodată în torpedoul mașinii

Dar este posibil să corectați ușor situația. Pentru a face acest lucru, trebuie să curățați covorul într-un mod nu tocmai tradițional.

În primul rând, covorul trebuie să fie bine umezit cu apă și apoi stropit cu orice detergent. Chiar și săpunul obișnuit de rufe poate fi util. 

Băile lungi și fierbinți ard la fel de multe calorii ca mersul la sală. STUDIU

În continuare, trebuie să luați o racletă pentru geamuri și începeți să îndepărtați murdăria de pe covor. În același timp, trebuie să umeziți, periodic, covorul cu apă.

După ce detergentul este eliminat, rămâne doar să clătiți covorul cu apă curată. După ce se usucă, aspirați-l.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel