Fursecuri din morcovi, gata în 20 de minute: copiii le vor adora

Autorul articolului: Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Fursecuri din morcovi, gata în 20 de minute, copii le vor adora. Sursa - pixabay.com
Fursecuri din morcovi, gata în 20 de minute, copii le vor adora. Sursa - pixabay.com

Fursecurile din morcovi pot fi servite la micul dejun alături de o ceașcă de ceai sau cafea. De asemenea, sunt potrivite și ca o gustare în timpul zilei.

Fursecurile din morcovi se prepară în doar 20 de minute, iar ingredientele pentru rețetă sunt cele accesibile pentru toată lumea.

Biscuiții din morcovi vor fi și pe placul copiilor, care, adesea, nu suportă aceste legume.

Vei avea nevoie de:

un pahar de făină;

150 grame de morcovi;

100 grame de zahăr;

100 grame de unt;

1 linguriță praf de copt;

un vârf de cuțit de sare;

0,5 linguriță scorţişoară;

esență de vanilie - după gust.

Modul de preparare

Untul trebuie să fie la temperatura camerei, așa că trebuie scos din frigider în prealabil. Se amestecă cu zahăr și sare, apoi se adaugă morcovii rași.  

Cerneți făina printr-o sită și adăugați-o, treptat, în amestecul de morcovi și unt. Acum trebuie să adăugați scorțișoara sau esența de vanilie. Se frământă un aluat omogen și elastic.

Brioșe moi și delicioase. Un desert ușor de preparat și extrem de rapid. Ai nevoie de o portocală

O tavă se tapetează cu hârtie de copt, unsă cu ulei. Întindeți aluatul într-un strat și formați fursecurile. Puteți folosi un pahar sau forme speciale de diferite dimensiuni.

Fursecurile din morcovi trebuie coapte, timp de 20 de minute, la 180 de grade. Produsele de patiserie gata preparate pot fi completate după gustul dumneavoastră.

Pandișpan moale cu nucă de cocos: fără făină și fără unt. Va deveni desertul preferat

Dacă doriți un desert parfumat, puteți decora fursecurile cu nuci, ciocolată, zahăr pudră sau glazură. Poftă bună!

Vezi și:

Halva din mălai. Prepară acest desert original și foarte ușor. Musafirii îți vor cere încă o felie

Halvaua din făină de porumb este preparată, în mod tradițional, în Georgia și Cecenia la nunți sau la alte evenimente importante din familie.

Ingrediente:

apă - 100 ml,

unt - 75 grame,

mălai - 150 grame,

zahăr - 100 grame.


Cum se prepară halvaua din mălai

Halvaua din mălai se prepară, în mod tradițional, în Ingușeția, Georgia și Cecenia la nunți sau la alte evenimente importante din familie. Halvaua se pregătește destul de rapid și simplu și nu este nevoie să cumpărați ingrediente speciale.

Din cantitatea de produse din rețetă veți obține 10 bucăți de halva de mărime medie. Puteți dubla sau tripla cantitatea de produse, deoarece desertul este foarte interesant și gustos și se va termina repede de pe masă.

Dovleac copt cu usturoi și busuioc, excelent pentru cei care țin la siluetă

Topiți 75 grame de unt într-o tigaie cu pereți groși. Adăugați 150 grame de mălai. Se amestecă bine. Tigaia se lasă pe foc circa 5 minute, amestecând constant.

Se adaugă apoi 50 grame de zahăr și se fierbe încă 10-12 minute, amestecând. Compoziția trebuie să aibă o culoare aurie.

Alte 50 de grame de zahăr se amestecă cu 100 grame de apă și se aduce la fierbere. Se fierbe un minut și se toarnă în tigaia cu făina de mălai. 

Un prânz savuros și sățios: pui cu piure de cartofi la cuptor

Se amestecă și se fierbe, amestecând, încă 5-7 minute. Tigaia se ia de pe foc. După ce amestecul s-a răcit un pic, se ia câte puțin și se formează formează niște chiftele. 

De asemenea, puteți forma din tot amestecul din tigaie un dreptunghi de 2 cm grosime, care, după ce se  răcește bine, se taie în bucăți egale. Halvaua din făină de porumb este gata de servire. Poftă bună!

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel