Sore, DIETĂ. Cum a reuşit să slăbească 30 de kilograme

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Instagram Sore
Foto: Instagram Sore

Sore a povestit cum a reuşit să dea jos kilogramele pe care le-a acumulat în timpul sarcinii. 

După ce s-a îngrăşat foarte mult în perioada de sarcină, artista a reuşit, graţie ambiţiei dar şi a unei diete bine pusă la punct, să dea jos 30 de kilograme. Ea a povestit cum a putut face acest lucru. 

"Am slăbit kilogramele din timpul sarcinii și un pic mai mult de atât în decursul a 9 luni, eu am considerat-o o victorie, nicidecum altfel, iar dacă au fost comentarii răutăcioase în acea perioadă, pe cuvânt dacă le-am auzit. E adevărat că am fost avertizată, din timpul sarcinii, că voi trage greul după naștere, pentru că, n-am să te mint, mi-au plăcut burgerii foarte mult pe parcursul celor 9 luni de sarcină. (râde) Dar am slăbit ușor, mâncând puțin, făcând sport și proceduri corporale", a povestit Sore pentru cei de la Viva.

Citeşte şi: Sore, despre iubitul ei: "E un factor de stres IMENS. Nici nu sufăr" De ce nu fac nunta, după 9 ani de relație

Sore a făcut dezvăluiri despre viața personală. Sore este una dintre artistele celebre ale României și s-a făcut cunoscută pentru prima dată după ce a jucat în "Pariu cu Viața".

Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat, care i-a furat inima la prima vedere, alături de care a reușit să-și construiască o familie și sunt fericiți împreună. În plus, cei doi au și o fetiță, pe Erin. Cu toate acestea, Sore a spus că nu se vede mirească și a dezvăluit motivele pentru care nu vrea să se căsătorească cu bărbatul vieții sale.

De ce nu se căsătorește Sore

În cadrul unui interviu recent, vedeta recunoaște că nu se visează mireasă și nu înțelege sensul ceremoniilor pompoase. 

"S-au făcut aproape 9 ani și discreția a făcut și face parte din relația noastră, nu împart detalii din ea tocmai pentru că venim din două domenii total diferite. Spuneam că mi-ar fi plăcut ca întâlnirea noastră să se întâmple mai repede, pentru că am simțit, din prima clipă, că e o legătură veche între noi, ca din alte lumi", a declarat Sore pentru Viva.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel