Sore, despre iubitul ei: "E un factor de stres IMENS. Nici nu sufăr" De ce nu fac nunta, după 9 ani de relație

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Instagram Sore
Foto: Instagram Sore

Sore a făcut dezvăluiri despre viața personală. De ce nu vrea să se căsătorească. 

Sore este una dintre artistele celebre ale României și s-a făcut cunoscută pentru prima dată după ce a jucat în "Pariu cu Viața".

Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat, care i-a furat inima la prima vedere, alături de care a reușit să-și construiască o familie și sunt fericiți împreună. În plus, cei doi au și o fetiță, pe Erin.

Cu toate acestea, Sore a spus că nu se vede mirească și a dezvăluit motivele pentru care nu vrea să se căsătorească cu bărbatul vieții sale.

De ce nu se căsătorește Sore

În cadrul unui interviu recent, vedeta recunoaște că nu se visează mireasă și nu înțelege sensul ceremoniilor pompoase. 

"S-au făcut aproape 9 ani și discreția a făcut și face parte din relația noastră, nu împart detalii din ea tocmai pentru că venim din două domenii total diferite. Spuneam că mi-ar fi plăcut ca întâlnirea noastră să se întâmple mai repede, pentru că am simțit, din prima clipă, că e o legătură veche între noi, ca din alte lumi", a declarat Sore pentru Viva.

"Este un factor de stres imens"

Sore a spus că a fost cerută în căsătorie de către partenerul său, dar nu s-a grăbit să-și organizeze o nuntă fastuoasă.

"Da, am fost cerută în căsătorie, însă nunta, ca eveniment, nu a fost pe lista noastră de priorități și dintr-o comoditate. Nici eu, nici el nu suntem fanii evenimentului în sine, care este un factor de stres imens pentru miri și ar presupune un număr foarte mare de invitați pe care i-am avut deja la botez, am văzut ce înseamnă asta și cred că atunci ne-am convins amândoi că ne e bine așa cum suntem.

Sinceră să fiu, nici nu am fost genul de fetiță care să își imagineze ziua nunții, nu prea îmi pot explica de ce, probabil de aceea nici nu sufăr pentru că n-am fost mireasă, încă.

Tind să cred că el e mai rațional, eu sunt mai mult latura sensibilă, romanțată și, câteodată, e chiar benefic să îi ascult părerile în legătură cu latura me profesională, tocmai pentru că nu e deloc familiară pentru el și îmi spune lucruri pe care eu nu le văd", a mai spus Sore.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel