Amestecă o lingură de bere cu un albuș și trei picături de ulei de migdale: este cea mai puternică mască anti-îmbătrânire

Autorul articolului: Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Amestecă o lingură de bere cu un albuș și trei picături de ulei de migdale - este cea mai puternică mască anti-îmbătrânire. Sursa - Pexels
Amestecă o lingură de bere cu un albuș și trei picături de ulei de migdale - este cea mai puternică mască anti-îmbătrânire. Sursa - Pexels

Puțini știu că berea este excelentă și pentru frumusețe. Berea este o băutură alcoolică obținută din fermentarea malțului, în general foarte apreciată de bărbați. Dar mulți nu îi cunosc și utilizările alternative!  Să le vedem pe cele mai interesante.

Mască anti-îmbătrânire - Berea conține antioxidanți care încetinesc îmbătrânirea pielii, ajută la tonifierea acesteia și luptă cu ridurile superficiale.  Pregătim o masca dintr-o lingură de bere, un albuș de ou și trei picături de ulei de migdale. Masca se aplică pe față, se lasă să acționeze zece minute, apoi se clătește.

Hrănește părul  - Berea este bogată în vitamina B și siliciu, substanțe benefice pentru sănătatea părului, stimulând creșterea acestuia. Udă părul cu tot conținutul unei sticle de bere și maseză  scalpul Așteaptă cinci minute înainte de a clăti. Părul va fi ai strălucitor.

Pune niște mentă într-un vas cu oțet și insectele îți vor ocoli casa

Calmează durerile de picioare - Pentru a calma durerea de picioare din cauza oboselii, turnați bere rece într-un recipient și scufundați-ne picioarele în el. Efectul efervescent al băuturii cu hamei vă va ajuta să vă relaxați mușchii după o zi lungă.

Te ajută să adormi - Hameiul, care dă aroma tipică berii, este un sedativ natural, iar aroma lui ne ajută să adormim.  Pentru a beneficia de aceasta proprietate a hameiului, spală fața de pernă cu apă și bere, astfel încât aroma sa să pătrundă în pânză.

Ai cumpărat roșii necoapte? Înfășoară-le în ziare și pune-le într-un loc răcoros: un truc genial de-al bunicii

 

Îndepărtează celulele moarte - Pe lângă funcția de tonifiere, berea ajută și la îndepărtarea celulelor moarte de pe piele. Tăiați câteva căpșuni și amestecați-le cu câteva linguri de bere până obțineți o pastă. Aplicați masca pe față pentru a elimina impuritățile și a stimula regenerarea celulară.

Înmoaie carnea pentru friptură -  Berea este o alternativă excelentă pentru înmuierea cărnii fără a-i modifica aroma. Puneți carnea într-un recipient de plastic și adăugați puțină bere. Lăsați carne, în  frigider peste noapte, la macerat.

Pizza cu prosciutto și smochine: toată aroma verii într-o singură rețetă

Redă strălucire mobilierului - Mobilierul spălat cu bere va părea mai strălucitor. Scufundați o cârpă în bere la temperatura camerei, stoarceți și ștergeți pe mobila. Va arăta ca nouă.

Alungă insectele -  Berea ține muștele departe de casă. Umpleți un pahar  adânc cu bere. Acoperiți-l cu folie de plastic, pe care o veți găuri cu ajutorul unei scobitori.

Cartofi cu ciuperci și usturoi. Nu ai mâncat niciodată ceva mai delicios și sățios

Curăță metalele - Ca și în cazul lemnului, și obiectele metalice pot beneficia de proprietățile berii. Udați o cârpă cu bere și frecați oalele metalice. Lăsăm câteva minute să acționeze, apoi clătiți.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel