A slăbit 63 de kilograme mâncând bacon și fripturi. Care este secretul dietei

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Descriere foto: Alexa Fears, sursa instagram
Descriere foto: Alexa Fears, sursa instagram

O femeie a reușit să slăbească spectaculos după ce a consumat toate alimentele preferate. Atenție, însă, este bine să urmați indicațiile medicului înainte de a apela la scheme radicale de slăbire.

Alexa Fears din Northampton (Marea Britanie), în vârstă de 34 de ani a uimit pe toată lumea, după ce a reușit să slăbească 63 de kilograme. Femeia ajunsese să cântărească 146 de kilograme. Deși a încercat mai multe diete, parcă nimic nu dădea rezultate. Din acest motiv, tânăra și-a propus să încerce ceva diferit.

Încă de când era mică, Alexa s-a confruntat cu kilogramele în plus. Acestă situație stânjenitoare i-a adus și multe glume și răutăți din partea celor din jur. În acest context, tânăra s-a refugiat și mai mult în mâncare.

„Dintotdeauna am avut probleme cu greutatea. Eram marginalizată, eram lăsată pur și simplu singură și toți mă evita”, a mărturisit aceasta.

Ulterior, deși mesele erau preponderent sănătoase, situația s-a agravat începând cu vârsta de 20 de ani, după ce dependența de mâncare nu a mai putut fi stăpânită. Greșeala pe care a făcut-o tânăra Alexa a fost să consume cantități mari și zilnice de ciocolată, înghețată, chipsuri. Astfel, ea a ajuns la incredibila greutate de 146 de kilograme, cifră atinsă din cauza celor peste 2000 de calorii pe care le consuma zilnic.

Deși sfatul medicilor se rezuma undeva la aproximativ 2000 de calorii, Alexa consuma zilnic peste 3000 de calorii.

„Nu stăteam niciodată să număr, dar probabil că mâncam în jur de 3.000 de calorii pe zi. Nu putema să țin mâncare în casă, fiindcă pofteam și mâncam tot ce aveam”, a explicat britanica, potrivit celor de la thesun.co.uk.

Alexa a înțeles că are o problemă pe care nu o poate controla, dar a decis totuși să o confrunte. Deși a încercat tot felul de diete convenționale, în cele din urmă, după mai multe eșecuri, a ales să încerce dietele keto. Dieta keto, cunoscută și sub numele de dieta ketogenică reprezintă modalitatea de a reduce în alimentație carbohidrați la un nivel minim. În cazul acestei diete, nivelul de glucoză din sânge va fi redus. În dieta keto vor fi folosite alimnte precum carnea de pui, porc, vită, oaie, lactate grase, ouă, uleiuri, plante aromatice sau legume. Se vor evita însă zahărul, fructele, mezelurile și cerealele.

Practic, tânăra a înțeles că poate consuma brânză, fripturi, bacon etc, fără să-i afecteze greutatea. Rezultatele sunt uimitoare, ea slăbind 63 de kilograme.

Orice tip de regim alimentar este indicat să fie urmat doar după un consult medical de specialitate.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel