4 moduri de a deschide o sticlă de vin fără a folosi un tirbușon. Trebuie să le încerci

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: unsplash, autor Ira Pavlyukovich
Sursa foto: unsplash, autor Ira Pavlyukovich

După o zi lungă de muncă tot ce îți dorești când ajungi acasă este un pahar de vin roșu. Atunci când aveți musafiri, doriți, de asemenea, să le puteți oferi un vin bun. Dacă ați constatat că nu aveți tirbușon să deschideți sticla, nu fiți trist pentru că există câteva modalități pe care le puteți folosi pentru a deschide o sticlă de vin fără tirbușon.

Cu o cheie

Puteți înșuruba foarte ușor dopul de pe o sticlă folosind doar o cheie. Împingeți cu grijă cheia în dop, în unghi. Încercați să o împingeți cât de mult puteți. Țineți sticla cu o mână și apoi începeți să rotiți cheia. Continuați să rotiți în timp ce trageți încet cheia în sus; în acest fel, veți deșuruba dopul.

Consumul de vin roșu te face mai slab. Ce spun STUDIILE

Unelte

Veți găsi câteva cuie, o șurubelniță și un ciocan în aproape orice cutie de scule. Faceți rost de un șurub, o șurubelniță și un ciocan și veți putea să deschideți o sticlă de vin. Ce ar trebui să faceți? Înșurubați cu grijă șurubul în dop cu ajutorul șurubelniței. Asigură-te că lași aproximativ 3 centimetri din șurub să iasă din dop. Folosiți partea din spate a ciocanului pentru a scoate șurubul (și astfel și dopul) din sticlă.

De ce este bine să consumi câte un pahar de vin roșu în fiecare seară. 5 beneficii neștiute

Lingură de lemn

Pentru acest truc, împingeți dopul în sticlă fără a sparge dopul. Luați o lingură de lemn cu mâner subțire. Împinge dopul în jos cu mânerul și, cât ai clipi, dopul este în interiorul sticlei și poți turna vinul.

Pantofi

"Niciodată nu poți avea prea mulți pantofi", este o propoziție pe care mulți iubitori de pantofi trebuie să o fi rostit la un moment dat. Pantofii sunt multifuncționali, iar acest truc dovedește încă o dată acest lucru. Așează-te pe un scaun și pune sticla cu capul în jos între genunchi. Strângeți bine sticla. Luați un pantof cu talpa plată și folosiți talpa pentru a lovi fundul sticlei. Continuați să repetați acest lucru până când dopul începe să se desprindă. Așezați din nou sticla în poziție verticală când dopul aproape că iese și apoi trageți pur și simplu de el, potrivit tips-and-tricks.co

Citește și: Ingredientul care-ți păstreaza blugii ca NOI, după fiecare spălare. Îl avem cu toții în bucătărie

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel