VIDEO Cursă nebună a unei ”turme” de 80 de struți pe străzile unui oraș din China. Cum s-a terminat evadarea

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Locuitorii orașului Chongzuo, situat în sudul Chinei, au fost martorii unei evadări neobișnuite: o ”turmă” de struți a fost văzută alergând pe străzile orașului.

Peste 80 de struți au alergat pe străzile unui oraș chinez după ce un angajat al unei ferme de la marginea orașului nu a închis corect o poartă de acces.

Televiziunea chineză de știri CGTN a prezentat un video cu păsările ”evadate”, realizat în weekend de un martor ocular, relatează Insider.

Zero răniți

Potrivit CGTN, nicio persoană nu a fost rănită în urma cursei nebune de pe străzile orașului Chongzuo, din sudul Chinei. 

La ferma de la care au scăpat păsările sunt crescuți aproximativ 300 de struți. Se pare că fermierul a reușit să recupereze majoritatea păsărilor cu ajutorul poliției locale, toți struții fiind sănătoși, scrie și CNN. 

Citește și: Testarea PCR a lui Djokovic. Uite testul, nu e testul / Nole ar fi ieșit în public la o zi după presupusa infectare

VIDEO  O tânără povestește cum a scăpat, ca prin minune, din fălcile unui crocodil african: Mă resemnasem

Struțul este cea mai mare pasăre din lume și poate ajunge și la 2,7 metri înălțime.

Pasărea poate parcurge 4 metri cu fiecare pas și poate alerga cu viteze de peste 70 km/oră, potrivit National Geographic.

În 2017, un incident similar cu struții a avut loc în China. Atunci, 5 păsări au evadat dintr-o fermă din Foshan și au blocat traficul, scrie South China Morning Post .

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel