VIDEO - O tânără povestește cum a scăpat, ca prin minune, din fălcile unui crocodil african: Mă resemnasem

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Amelie Osborn-Smith
Amelie Osborn-Smith

O tânără de 18 ani din Marea Britanie a declarat că este "foarte, foarte norocoasă" pentru că a reuşit să supravieţuiască atacului unui crocodil în timp ce se află în vacanţă în Zambia, relatează luni dpa.

Amelie Osborn-Smith a fost atacată de un crocodil de 3 metri lungime care a prins-o de un picior în timp ce înota cu prietenii ei în fluviul Zambezi lângă Cascada Victoria, scrie cotidianul britanic The Sun.

"Nu prea gândeşti în această situaţie, evident oamenii spun că îţi vezi viaţa prin faţa ochilor, însă nu o faci, te gândeşti doar 'cum să ies din această situaţie?', a declarat ea de pe patul de spital din Zambia.

Intri pur şi simplu într-o stare de surescitare şi te gândeşti cum să ieşi din acea situaţie, însă eu am fost foarte, foarte norocoasă", a adăugat ea.


Adolescenta din Hampshire se afla într-o excursie de rafting pe fluviul Zambezi în timpul unei vizite în Zambia unde bunica ei are o fermă, scrie The Sun.

Potrivit publicaţiei, tânăra a fost salvată de prietenii ei care au lovit cu pumnii crocodilul înainte de a o trage într-o barcă.

Ea a fost dusă cu elicopterul la punct punct de prim ajutor în oraşul Livingstone din apropiere şi apoi în capitala Lusaka, la 385 de kilometri distanţă, unde chirurgii au reuşit să-i salveze piciorul, scrie The Sun.

Doi turiști, atacați de un urs la Sinaia. Autorităţile spun cum s-au rănit cei doi ghinioniști

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel