Testarea PCR a lui Djokovic. Uite testul, nu e testul / Nole ar fi ieșit în public la o zi după presupusa infectare

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Sport

Din dosarul depus la instanță nu este clar dacă 16 decembrie a fost data la care a fost administrat testul PCR sau dacă a fost ziua în care a primit rezultatele (sau ambele, rezultatele putând fi obținute adesea în câteva ore acum).

Ce susține sârbul că s-a întâmplat

Documentul afirmă pur și simplu: "primul test PCR COVID pozitiv a fost înregistrat la 16 decembrie 2021".

Novak spune a fost testat pozitiv pe 16 decembrie. Cel puțin așa reiese din documentele depuse în instanță de echipa sa juridică din Melbourne.

Cu toate acestea, sârbul ar fi participat ulterior la evenimente sociale, fără mască, în spații închise.

Ce s-a întâmplat

Pe 16 decembrie, pe lângă faptul că ar fi făcut un test PCR pentru Covid, care a ieșit pozitiv, el a participat la o întâlnire, fără mască, în spațiu închis, și a fost prezent la o ceremonie, tot fără mască, tot în spațiu închis, cu ocazia lansării unui timbru filatelic în onoarea sa.

Novak, prezent la ceremonia lansării timbrului filatelic în onoarea sa

Pe 17 decembrie, Djokovic a participat la o ceremonie de premiere pentru copii, la Novak Tennis Center. Multe postări ale copiilor ce au participat la eveniment conțin poze cu Djokovic, făcute în acea zi, din nou fără mască, din nou în spațiu închis.

Potrivit raportului depus la tribunal, Djokovic știa de testul său pozitiv din 16 decembrie și totuși a participat la un evenimentul pentru copii din ziua imediat următoare.

De asemenea, Djokovic a fost fotografiat jucând tenis pe străzile din Belgrad, într-o postare video de pe Instagram din 26 decembrie, care acum pare să fi fost ștearsă, scrie The Guardian.

Acest lucru ar însemna că sârbul a mințit în formularul de intrare în Australia. Acolo a declarat că nu a călătorit timp de 14 zile înainte de a ajunge în Australia. Se pare că Nole ar fi plecat la începutul anului în Spania, de unde ar fi luat avionul spre Australia.

Scutirea trebuia solicitată până pe 10 decembrie

Citește și: Cazul Djokovic, o conspirație? CTP: ”Aiureli din zona crepusculară a internetului îl fac să refuze vaccinarea” / Sârbul are o avere de sute de milioane de dolari

Acum, data în cauză este esențială, deoarece, chiar dacă Djokovic a obținut un test pozitiv pe 16 decembrie, era deja prea târziu pentru a solicita scutirea pe care a cerut-o în cele din urmă și care i-a fost acordată.

Regulile specificau că jucătorii trebuiau să solicite o scutire până la 10 decembrie, relatează mediafax.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @djokovicfam_

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel