Un fan al lui Taylor Swift "a intrat cu mașina" în casa ei și "a cerut să o vadă" înainte de a fi arestat

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Filmul-concert al cântăreţei Taylor Swift va fi difuzat pe platforma de streaming Disney+
Filmul-concert al cântăreţei Taylor Swift va fi difuzat pe platforma de streaming Disney+

Taylor Swift a suferit pagube penale în clădirea sa după ce un fan, care ar fi fost beat, a condus pe contrasens pe strada ei și s-a izbit de blocul în care locuiește, înainte de a proceda la smulgerea interfonului din perete

Incidentul bizar a avut loc joi dimineață, când bărbatul a ajuns la complexul ei de apartamente din New York.

Bărbatul ar fi fost văzut conducând pe strada cântăreței de top pe contrasens înainte de a da cu spatele și de a se izbi de clădirea ei de apartamente și de un hidrant de incendiu din afara proprietății.

Se susține că agresorul a ieșit apoi din mașină și s-a îndreptat spre interfonul blocului de apartamente, încercând să îl smulgă din perete.

El a fost auzit mormăind despre Taylor, 32 de ani, în timp ce ar fi provocat distrugeri în proprietate și ar fi lăsat firele electrice atârnând din perete.

Dan Bittman i-a făcut avansuri Mariei Constantin. Declarațiile făcute chiar de frumoasa artistă: „Nu aș putea să spun că a fost ceva deplasat”

Potrivit TMZ, ofițerii de poliție ajunși la fața locului l-au găsit pe bărbat cerându-i să nu părăsească zona până când nu-l va vedea pe Taylor.

Un martor a sunat la 911, iar când ofițerii NYPD au ajuns la fața locului, acesta a fost ulterior arestat și dus la un spital din apropiere.

Se crede că a fost dus pentru o evaluare psihiatrică. Surse din cadrul poliției au declarat pentru TMZ că acesta se confruntă cu potențiale acuzații, inclusiv de conducere în stare de ebrietate și infracțiuni.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel