Dan Bittman i-a făcut avansuri Mariei Constantin. Declarațiile făcute chiar de frumoasa artistă: „Nu aș putea să spun că a fost ceva deplasat”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Maria Constantin, sursa foto Instagram
Maria Constantin, sursa foto Instagram

Maria Constantin a dat tot din casă. Vedeta a fost curtată de mai mulți bărbați celebri. 

Maria Constantin este una dintre cele mai frumoase artiste din România, iar de-a lungul timpul aceasta a primit avansuri de la mai mulți bărbați celebri. 


Blondina a fost provocată în emisiunea Teo Show să dezvăluie dacă a primit avansuri de la bărbați cunoscuți din showbiz. Maria Constantin a dat tot din casă și a dezvăluit că Dan Bittman și Cătălin Cazacu i-au făcut avansuri. Interpreta a mărturisit că nu a fost deranjată de complimentele primite. 


„Dacă ar fi să mă iau după mesaje… Au fost și persoane publice. Câte nume să fie? Să zic, să nu zic? Zic… că oricum știe. Bine, eu le consider avansuri, pentru că știu că sunt o… Unul dintre ei a fost a fost Dan Bittman. Nu aș putea să spun că a fost ceva deplasat. Dar și Cătălin Cazacu. Au fost avansuri frumoase, la modul că îmi ziceau că sunt foarte frumoasă, adică nu au făcut nimic deplasat. Ne-am întâlnit la diverse evenimente și au fost mai mult complimente”, a dezvăluit Maria Constantin în emisiunea lui Teo Trandafir. 


Maria Constantin și Robert Stoica trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și vor ajunge în fața altarului, după ce anul trecut s-au logodit. Artista a dezvăluit când va avea loc marele eveniment.


Din cauza pandemiei de COVID-19, cei doi au decis că vor amâna marele eveniment. 


„Momentan nu ne gândim la nuntă, pentru că iată este perioada asta. Săptămâna aceasta trebuia să am spectacol la Constanța și s-a anulat. Nu aș putea să programez ceva dacă nu am singuranța că se va ține. Eu sunt, oricum, omul momentului. Poate că o să vă anunț așa, cu o lună de zile înainte, pac, gata, mă mărit”, a declarat Maria Constantin, pentru Click!.

Maria Constantin a dezvăluit că va ajunge în fața altarului alături de Robert Stoica în anul 2023: 

“Nunta noastră va fi în anul 2023, deci anul celălalt, fiindcă la anul se va căsători fratele meu, care își tot amână nunta de vreo doi ani de zile și știm că nu este bine ca doi frați să facă nunta în același an, dar în schimb avem alte planuri, de business. Acel timp limitat pe care îl avem să îl petrecem alături de familie, încercăm să ajungem mai mereu, să facem naveta asta București – Curtea de Argeș, București – Târgu Jiu, București – Vâlcea și așa mai departe. Planul nostru este să rămânem la fel, nu avem un plan special.

În principiu, anul 2023 ne va permite acest lux de a anunța pe toată lumea din timp, să nu fie pe repede înainte și, bineînțeles să alegem și o dată potrivită în care să am alături toți colegii de cântec, să am alături toți oamenii pe care mi-i doresc. Încă nu am fixat o dată, dar cu siguranță la începutul acestui an o vom fixa”, a spus Maria Constantin, potrivit fanatik.ro.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel