Teo Trandafir, veste tristă. Proiectul la care a renunțat complet: „Nu voi mai avea timp”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Teo Trandafir, captură video Youtube EGO
Teo Trandafir, captură video Youtube EGO

Teo Trandafir a fost nevoită să facă niște sacrificii, pentru a se putea reîntoarce în televiziune.

Pentru cine nu știe încă, Teo Trandafir a revenit pe micile ecrane alături de Ilinca Vandici, la Kanal D 2, acestea prezentând cel mai nou show, Follow us, care își propune să dezbată subiecte de interes din lumea mondenă. Astfel, vedeta a dezvăluit faptul că a fost extrem de surprinsă să afle cine îi va fi de-acum încolo colegă de platou, însă și fericită, în același timp. De asemenea, pauza de câteva luni din televiziune a fost una cât se poate de benefică, consideră Teo Trandafir.

„Am primit această propunere cu bucurie și entuziasm. M-am bucurat mai ales de faptul că voi lucra cu Ilinca Vandici care, pentru mine, și nu numai, este un om extraordinar. O știu de foarte mulți ani și mi se pare această colaborare o minune.

Nu am resimțit această pauză, pentru că nu a durat foarte mult. A fost doar o pauză scurtă, care este, uneori, benefică.”, a declarat Teo Trandafir în exclusivitate pentru Spectacola

Citește și: Produsul pe care Ilinca Vandici îl mănâncă zilnic: „Este nelipsită din prânzul meu”

Teo Trandafir renunță la radio

La ceva timp după ce vechea emisiune a vedetei a fost întreruptă, Teo Trandafir și-a găsit refugiul în radio, loc de muncă care nu i-a fost deloc străin și pe care l-a practic și în urmă cu câțiva ani de zile. Astfel, chiar dacă acum ceva timp mărturisea că este foarte fericită pentru că s-a întors la prima sa pasiune, acum, aceasta este nevoită să dea o veste tristă. Cei care erau obișnuiți să o asculte pe aceasta la Radio Impuls, în fiecare zi de la ora 16:00, trebuie să știe că vedeta își va întrerupe activitatea aici, întrucât nu le poate îmbina pe cele două.

„La radio, din păcate, voi renunța, pentru că emisiunea "Follow us!" va fi difuzată de luni până joi, de la ora 15.00, pe Kanal D2 și nu voi mai avea timp. Dar podcastul "Gând la gând cu Teo" va merge înainte cu siguranță. Încă nu știu cum îmi voi împărți timpul între emisiune și filmarea podcastului, dar, cu siguranță, voi face în așa fel încât să iasă totul așa cum trebuie.”, a mai spus îndrăgita prezentatoare.

VEZI și: Cum a reușit Ilinca Vandici să depășească situațiile dificile din viața sa: „Încerc să privesc lucrurile din perspective diferite”

Ce spune despre emisiunea „Insula de 1 milion”

Nu doar „Follow us” este un format nou și super fresh, ci și „Insula de 1 milion”, un show de supraviețuire, despre care Teo Trandafir nu are de spus decât doar lucruri foarte bune.

„Este incredibil cum trăiesc niște oameni atât de diferiți, cu vârste, profesii, pasiuni, în mijlocul junglei. Cum se gospodăresc, din nimic, cum se leagă relațiile între ei, cum se iscă tot felul de conflicte. Iar probele sunt chiar dificile, trebuie să ai anduranță, îndemânare, să fii stăpân pe tine și perspicace. Pe mine reality show-ul asta m-a cucerit.”, ne-a mai declarat Teo Trandafir.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel