Cum a reușit Ilinca Vandici să depășească situațiile dificile din viața sa: „Încerc să privesc lucrurile din perspective diferite”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram
Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

 Ilinca Vandici a vorbit despre „strategia” care a ajutat-o să se ridice, după cele mai grele întâmplări ce au avut loc în viața sa, în ultima vreme.

Ilinca Vandici a trecut în urmă cu ceva timp printr-o experiență destul de grea, adică prin divorțul de Andrei Neacșu, tatăl copilului său. Cei doi păreau că formează cuplul ideal, vedeta vorbind în repetate rânduri despre relația specială pe care o are cu acesta. Se pare însă că inevitabilul s-a produs, iar aceștia au decis să meargă pe drumuri separate. Cu toate acestea, vedeta este constant văzută cu zâmbetul pe buze și emanând o stare de spirit extrem de pozitivă. Astfel, Ilinca Vandici a dezvăluit cum a reușit să atingă acest echilibru și să meargă mai departe.

„Cred că în viață lucrurile se așează atunci când trebuie și, mai ales, cum trebuie. Este un proces de autoanaliză prin care trec, de dezvoltare personală. Astăzi înțeleg altfel tot ceea ce s-a întâmplat în viață mea și tot ceea ce vine nou în viață mea, în fiecare zi. 

Încerc să privesc lucrurile din perspective diferite. Cred că, până la urmă, ține de tot ceea ce este în interiorul nostru și eu lucrez la asta, în fiecare zi. Este pace, lumină, este liniște, frumos, este iubire. Bineînțeles că sunt momente în care am și eu neliniștile mele, ca orice om. Dar încerc să le iau pe toate cumva dintr-o perspectivă obiectivă și să încerc să îmi păstrez un echilibru.”, a continuat Ilinca Vandici, pentru SPECTACOLA

Ilinca Vandici a revenit pe micile ecrane

Dacă o vreme, vedeta a dispărut din luminile reflectoarelor, fanii o pot urmări pe aceasta într-un nou format extrem de fresh de-acum încolo, dar nu singură, ci alături de Teo Trandafir.

„Este un format super fresh, dinamic, actual, pe care îl voi prezența alături de Teo Trandafir, colega mea dragă, la Kanal D2, de luni până joi, de la 15:00 vom fi în direct, în față telespectatorilor. Vom ține la curent publicul cu cele mai proaspete informații, lucruri care ne uimesc sau ne surprind pe rețelele sociale, știri despre vedete, avem posibilitatea de a intra în culisele celor mai iubite show-uri de la Kanal D și Kanal D2 și să discutăm lucruri la cald.”, a continuat aceasta.

Cum a primit colaborarea cu Teo Trandafir

Colaborarea dintre cele două i-a luat complet prin surprindere pe fanii care nu se așteptau ca prezentatoarele să facă echipă la Kanal D. Ilinca Vandici se declară a fi extrem de fericită pentru această oportunitate, spunând faptul că se completează perfect cu Teo Trandafir.

„Am fost foarte bucuroasă și de onorată, în același timp. O știu și o admir de zeci de ani de zile pe Teo. Acest proiect este o super provocare și pas înainte pentru amândouă, pentru că niciuna dintre noi nu a avut ocazia să lucreze umăr la umăr alături de o altă femeie; mi se pare că e o completare perfectă, Teo are experiență ei, eu vin cu a mea, avem perspective comune, dar și diferite asupra lucrurilor. Cel mai important este că energia dintre noi este wow, ne respectăm, ne apreciem una pe cealaltă și suntem acolo una pentru cealaltă.”, mai spune îndrăgita prezentatoare TV.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel