Produsul pe care Ilinca Vandici îl mănâncă zilnic: „Este nelipsită din prânzul meu”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram
Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Ilinca Vandici a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă.

Pentru cei care se întreabă cum reușește Ilinca Vandici să arate atât de bine, trebuie să știe că vedeta de la Kanal D are o rutină extrem de serioasă și de bine pusă la punct, când vine vorba de activitatea fizică pe care o face în mod regulat, dar și de meniul ei. Mai mult, se pare că sportul nu o ajută doar din punct de vedere al condiției fizice, ci îi oferă acesteia și o stare de bine, după cum a povestit chiar ea, în cadrul unui interviu.

„În cazul meu este deja este o obișnuință, se întâmplă de 15 ani de zile să am un program constant de antrenament la sală, să fiu extrem de atentă la tot ceea ce înseamnă alimentația mea. Îmi dă o stare foarte bună și rezultatele se și văd. Îmi e greu să mă despart de acest obicei care mi se pare sănătos și pe care încerc să îl păstrez. Nu prea îmi place să dau sfaturi, însă știu că sunt foarte multe femei care au un program extrem de încărcat și se ocupă de copii și e dificil, însă pe mine mă ajută, îmi dă o stare de bine atunci când merg la antrenament.”, a declarat Ilinca Vandici, în exclusivitate pentru SPECTACOLA.

Înțelege mamele care nu au timp de mișcare

Chiar dacă există unele femei care-și găsesc fel de fel de „justificări”, menite să le scape de mersul la sală, Ilinca Vandici spune că un simplu ieșit în parc cu copilul poate fi de mare ajutor.

„Astăzi sunt atât de multe aplicații unde fiecare poate să găsească exercițiile fizice care i se potrivesc și să lucreze timp de câteva minute, acasă. Noi, mămicile, facem sport involuntar cumva, doar prin faptul că suntem zi de zi alături de copiii noștri. Spre exemplu, o simplă  ieșire în parc cu copilul înseamnă că pierdem câteva sute de calorii; ne jucăm împreună acolo, alergăm după ei sau cu ei.”, mai spune Ilinca Vandici.

Ce mănâncă vedeta de la Kanal D

Ilinca Vandici are, de asemenea, un meniu destul de variat, unde integrează mereu unele dintre alimentele extrem de importante pentru sănătate. De asemenea, vedeta spune că-și face adesea și micile plăceri nevinovat, însă moderat.

„Meniul meu este unul basic, drept urmare, dimineață micul meu dejun constă într-un fruct sau un bol de ovăz cu un fruct și cu lapte de cocoș pe care le pun la cuptor timp de 20 de minute. Sau într-o felie de pâine neagră cu somon și lămâie, sau o budincă de chia, pe care o pregătesc de seară, cu lapte de cocoș, deasupra îi pun ceva fructe. 

Prânzul neapărat trebuie să conțină proteină, eu consumând foarte multe energie în timpul zilei, și atunci carnea este nelipsită din prânzul meu. Dar carne ușoară, de pui sau curcan, asezonată cu salată sau orez. Iar seară îmi place să mănânc salate. Salată cu ton, cu piept de pui, cu brânză de capra, diverse feluri de salate. Când mi-e poftă de paste, mănânc și paste, dar asta se întâmplă la masă de prânz. Iar ori de câte ori mi-e poftă de dulce, gust și dulciuri.”, a mai declarat aceasta.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel