Tacâmuri curate și strălucitoare: iată cea mai rapidă și cea mai ușoară metodă 

Autorul articolului: Nicoleta Baciu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Tacâmuri curate și strălucitoare - iată cea mai rapidă și cea mai ușoară metodă. Sursa - pixabay.com
Tacâmuri curate și strălucitoare - iată cea mai rapidă și cea mai ușoară metodă. Sursa - pixabay.com

Avem, cu siguranță, o mulțime de tacâmuri, pe care le folosim în fiecare zi. Vă dezvăluim o metodă rapidă și ușoară, pentru a curăța tacâmurile, încât acestea să strălucească.

În fiecare zi folosim furculițe, cuțite, linguri și lingurițe și este important să avem grijă de ele, ca să fie curate și strălucitoare. Este foarte simplu să curăți tacâmurile încât acestea să strălucească. Metoda este foarte simplă, iar tacâmurile vor fi curate cum nu au mai fost.  

Patru dovlecei și un cartof și cina e gata: o mâncare sățioasă și plină de vitamine

Cu siguranță, ai și tu o casă cu un set de tacâmuri argint, pe care le scoți la ocazii speciale, poate pentru o cină specială sau o aniversare. Dar știi cum le poți face să strălucească fără efort? Cu acest truc al bunicii!

Pune puțină scorțișoară în carnea tocată: transformă o mâncare banală într-o capodoperă culinară

Vă vom explica cum să faci ca tacâmurile tale să strălucească.  Nu ai nevoie de produse scumpe pentru asta. Vom folosi o tabletă pentru mașina de spălat vase și, dacă urmați pașii pe care vi-i explicăm mai jos, tacâmurile vor fi cu adevărat strălucitoare și igienizate. Ești gata să te apuci de treabă?

Vrei să scapi de mirosurile urâte din bucătărie? Nu arunca niciodată aceste resturi în chiuvetă 

 

Umpleți o oală cu apă, în care puneți tableta pentru mașina de spălat vase. Oala trebuie pusă pe foc. Lăsați oala pe foc până se dizolvă tableta, apoi stingeți focul. Scufundați tacâmurile în acest amestec și așteptați ca apa să se răcească.

Nu vă mai rămâne decât să scoateți tacâmurile din oală și să le clătiți. Apoi ștergeți-le cu un prosop curat și uscat. Vedeți diferența? Tacâmurile sunt curate, igienizate și strălucitoare, fără prea mut efort.

 

BONUS. Scapă de mirosul de mucegai din casă cu o portocală: Iată ce ai de făcut pentru un rezultat garantat

 

Uneori în casă sau apartament apare un miros neplăcut de mucegai, care este greu de respirat.

De regulă, trebuie să faceți curățenie generală și să aerisiți bine încăperea. Vara însă este mai greu de aerisit casa, mai ales când e caniculă. În acest caz, merită să încercați trucul cu o portocală.

Iată ce trebuie să faceți: luați un fruct mare și îndepărtați coaja. Pulpa fructului se toacă și se pune  într-un borcan de sticlă. Deasupra se toarnă un pahar de oțet, se închide borcanul cu un capac și se dă la întuneric pentru 7 zile.

Consumă aceste alimentele chiar și noaptea și nu te vei îngrășa

După cele șapte zile, strecurați lichidul și turnați-l într-o sticlă cu pulverizator. Puteți adăuga apă plată pentru ca soluția să nu fie atât de concentrată. 

De asemenea, puteți adăuga câteva picături de uleiuri esențiale de lămâie și portocale pentru a face soluția  mai aromată.

Ferestrele și oglinzile vor străluci cu acest amestec: îl poți face și tu pentru o curățare impecabilă 

Pulverizați produsul pe toate suprafețele din casă, inclusiv pe covoare și perdele. Nu va fi nicio urmă de miros neplăcut de mucegai. 


 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel