Semne că te afli într-o relație karmică. La ce trebuie să fii atent

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
sursa unplash, autor : Brooke Cagle
sursa unplash, autor : Brooke Cagle

O relație karmică este un tip de relație romantică care se concentrează mai mult pe creștere și pe învățarea din experiențe, mai ales dacă ești confuz, dezechilibrat și foarte frustrat. Aceste relații acționează ca niște lecții care ajută persoana să înțeleagă unde a greșit și cum poate repara anumite aspecte ale sale pentru mai bine. Însă, de multe ori, oamenii nu își dau seama când se află într-o relație karmică. Și astfel, iată câteva semne care te vor ajuta să identifici dacă te afli într-una.

Drama

Probabil că nu vor exista lupte fără un strop de dramă. Vor fi o mulțime de țipete, plângeri și reproșuri care se vor întâmpla. Vei pune constant la îndoială motivele partenerului tău în timpul certurilor și asta te va ține mereu pe muchie de cuțit.

Extrem de dependenți unii de alții

Veți descoperi că dumneavoastră și partenerul dumneavoastră sunteți extrem de dependenți unul de celălalt. Vă veți sprijini unul pe celălalt pentru sfaturi, decizii și bunăstare mentală și emoțională. Deși acesta este un aspect bun, poate deveni rapid negativ, deoarece a fi prea dependent de partenerul tău poate fi problematic. Este posibil să aveți chiar o criză de identitate.

Comunicarea

Deoarece relațiile karmice se bazează pe echilibrarea reciprocă, vor exista multe lacune de comunicare în relație. Vei observa că tu și partenerul tău nu prea comunicați atât de bine și asta duce la multe interpretări greșite.

Argumente excesive

Va exista o urmă de pasiune negativă în argumentele tale, adică nivelul de intensitate va fi prea ridicat. Vor fi multe depășiri de granițe și limite între voi doi și se poate ajunge chiar foarte urât. Dar, în cele din urmă, vă veți găsi pe amândoi împăcați unul cu celălalt.

Semnale de alarmă persistente

Dacă te afli într-o relație karmică, vei avea cu siguranță unele semnale de alarmă în relație. Vor fi țipete intense urmate de partide de amor pasionale. Dar acest lucru înseamnă doar că amândoi nu vă controlați cu adevărat sentimentele, ceea ce duce la apariția unor stegulețe roșii atât de mari, potrivit timesofindia.com 

Citește și: Căderea părului, efect al long-COVID. Studiu alarmant despre nepăsarea românilor trecuți prin boală, "educați" pe Internet: Probleme neurologice grave

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel