Secretul de frumusețe al Danei Sota. Împlinește 60 de ani, dar arată de maximum 30! Oricine poate face acasă acest truc / video

Ioana Dinu | Dată: 12 oct 2022, 19:24 | Categorie: Lifestyle
Dana Sota
Dana Sota

Dana Sota arată genial. Nu-i dai mai mult de 30 de ani când, de fapt, anul viitor, împlinește... 60.

Dana Sota, expert în beauty, cu peste 20 de ani de experiență în industria frumuseții din România, a venit cu un truc de frumusețe pe care oricine îl poate face acasă.

Cu gheața pusă pe ten putem face minuni de-a dreptul! Gheața are efecte terapeutice și de relaxare, dar poate rezolva și anumite probleme ale pielii.

Atunci când începi procedura, tenul trebuie să fie perfect curat. Ce trebuie să faci mai precis? Iei un bol în care pui cuburi de gheață și stai cu fața acolo.

„Ia un vas mare în care pui trei sferturi apă și un sfert cuburi de gheață. La alegere, poți pune lapte în loc de apă pentru un efect de exfoliere. Scufundă fața timp de 10-15 secunde, a zis Dana Sota.

Expertul în beauty mai are două recomandări privind utilizarea gheții. Le puteți vedea aici:

@danasota.com Efectele benefice ale gheții #danasota #frumuseteaseinvata ♬ original sound - Dana Sota

Dana Sota este expert în beauty, cu peste 20 de ani de experiență în industria frumuseții din România, supranumită de cei din domeniu un “beauty guru”.

VEZI ȘI: Dr. Mihail Pautov a descoperit care este cel mai nesănătos aliment - și nu: nu sunt burgerii sau pizza: Vă face mai rău decât vă face o Cola

VEZI ȘI: Dr. Cezar, cardiolog: Există o soluție care te scapă de dependența de zahăr

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite