Scandal la Târgul de Crăciun din Constanța. Oamenii au rupt gardurile pentru a intra și cei nevaccinați

Autorul articolului: Alexandru Ichim |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Scandal provocat la Târgul de Crăciun de persoane care au forţat intrarea pentru că nu aveau certificat verde.

Un grup de bărbaţi şi femei a provocat un scandal, vineri seară, în Parcul Arheologic din Constanţa, persoanele respective încăierându-se cu forţele de ordine pentru că nu li s-a permis accesul în Târgul de Crăciun fără certificat verde, a informat administraţia locală, scrie Agerpres. 

Grupul a forţat gardurile montate de autorităţi şi a dărâmat unele dintre acestea.

"Un grup restrâns de bărbaţi şi femei a provocat în urmă cu câteva momente un scandal teribil în parcul Arheologic din Constanţa. Oamenii nu au ţinut cont de copiii care se aflau în târgul de Crăciun şi au forţat gardurile montate de autorităţi, au dărâmat o parte dintre ele şi s-au încăierat cu forţele de ordine. Nu au ţinut cont de nimic în încercarea lor disperată de a intra în Târgul de Crăciun fără a avea certificatul verde", se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Constanţa.

Forţele de ordine au intervenit



Conform sursei citate, forţele de ordine au intervenit rapid şi liniştea a fost restabilită.

"Cu toţii trebuie să înţelegem că accesul în Târgul de Crăciun organizat de Primăria Constanţa se face în conformitate cu normele legale în vigoare. Mulţumim pe această cale tuturor persoanelor care au dat dovadă de responsabilitate", au mai menţionat reprezentanţii administraţiei locale.

Rafila: Nu exclud ca un prim caz de infectare cu Omicron să existe deja în România

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat vineri că nu exclude să existe deja în România un prim caz de infectare cu noua tulpină Omicron, menţionând că poate fi vorba de persoane care au călătorit şi nu se ştie nimic despre ele, scrie Agerpres. 

Întrebat dacă după primul caz de infectare cu noua tulpină Omicron vor exista reguli noi, Rafila a spus că după primul caz cu siguranţă nu.

"Eu nu exclud că acest prim caz există deja în România, poate nu în rândul celor care au fost deja testaţi, poate au fost persoane care au călătorit şi au venit din terţe ţări şi nu ştim despre ei. Aţi fost entuziasmaţi sau interesaţi de primul caz de COVID, primul caz transportat cu izoleta şi aşa mai departe, după aceea lucrurile acestea au devenit o banalitate. Ar trebui să fim puţin mai relaxaţi şi să căutăm informarea populaţiei într-un mod responsabil, mai puţin transmiterea de mesaje care să agite populaţia", a adăugat Rafila.

Citește mai multe aici!

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel