Respilon VK RespiPro, singura mască de protecție din lume care dezactivează virusurile și rămâne sterilă tot timpul

Autorul articolului: Anca Murgoci | Dată: 03 noi 2021, 15:33 | Categorie: Lifestyle
mască protecție
mască protecție

Respilon VK RespiPro este singura mască de protecție din lume care dezactivează virusurile și rămâne sterilă tot timpul.

Cum funcționează RESPILON VK RespiPro

Măștile de protecție Respilon VK RespiPro funcționează pe principiul unei bariere duble. Membrana din nanofibre acționează ca un filtru de protecție fiabil. Deși nu se poate vedea cu ochiul liber, captează până la 99.9% din virusuri, după cum confirmă testele din laboratorul american Nelson Labs. Straturile cu oxidul de cupru accelerat din partea interioară și exterioară a măștii dezactivează virusurile captate. Respilon VK RespiPro sunt măști de protecție potrivite atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Membrană din nanofibre RESPILON

Membrana din nanofibre RESPILON din compoziția acestor măști de protecție creează o barieră mecanică având capacități de filtrare extraordinare, care previne pătrunderea particulelor dăunătoare.

Membrană densă de nanofibre

RESPILON este o rețea extrem de densă de nanofibre, de 1000 de ori mai subțiri decât firul de păr uman. Structura membranei este atât de densă și rezistentă, încât captează chiar și cele mai mici particule solide și lichide. În plus, asigură o respirație perfectă.

Ce înseamnă asta în practică? Prin porii membranei nu pătrund praful, smogul, polenul, mucegaiul și acarienii. În acest fel, aveți posibilitatea de a purta aceste măști de protecție mai mult timp, fără să existe riscuri.

Citește și: Medic: Când vom conștientiza acest lucru, dietele vor deveni istorie!

 

Mască auto-sterilizantă împotriva virusurilor FFP2 Respilon VK RespiPro 2.0 2 buc. marimea M, preț 98 lei. Se poate cumpăra online de pe site-urile de specialitate

Masca auto-sterilizantă împotriva virusurilor Respilon VK RespiPro 2.0 (2 buc.), datorită stratului din nanofibre, captează peste 99% din virusuri și, de asemenea, îi distruge imediat datorită celor 2 straturi din oxid de cupru accelerat. În timpul folosirii măștii puteți respira foarte ușor.

Numărul 2.0 înseamnă că aceasta este următoarea generație a respiratorului nano auto-sterilizant VK RespiPro, care este certificat ca aparat de respirat de clasă FFP2. Ne schimbăm tehnologic toate produsele în timp și implementăm modificări în ele care se bazează pe nevoile clienților noștri. VK RespiPro 2.0 folosește un nou tip de căști, care sunt mai flexibile, nu se taie, nu împing în spatele urechilor și, astfel, asigură un confort maxim la purtare, spun producătorii măștii.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite