Raluca Bădulescu, DIETA strictă cu care a reușit să slăbească: „Am 50 de kilograme la 1,72 m înălțime”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Raluca Bădulescu, foto Instagram
Raluca Bădulescu, foto Instagram

Raluca Bădulescu a dezvăluit care este dieta care a ajutat-o să ajungă la 50 de kilograme. 

Raluca Bădulescu, în vârstă de 47 de ani, a slăbit un număr considerabil de kilograme în urmă cu 8 ani. Vedeta și-a schimbat total silueta printr-o operație de micșorare a stomacului (gastric sleeve). A slăbit, treptat,  aproape 70 de kilograme.

Jurata de la „Bravo, ai stil!” (Kanal D)  nu a renunțat însă la visul de a arăta ca un manechin, așa că a continuat să țină dietă, ajungând, astăzi, să cântărească cu alte 10 kilograme mai puțin. 

Raluca Bădulescu avea 130 de kilograme în urmă cu 8 ani 

Într-un interviu pentru Viva, Raluca Bădulescu a dezvăluit că în ultimul an a urmat un regim extrem de strict și că a ajuns să cântărească 50 de kilograme.

„Sunt acum mai slabă decât am fost vreodată, am ținut o dietă mai strictă în ultimul an și mă bucur că se văd rezultatele, pentru că, după o anumită vârstă, este mai greu să îți revii la această formă.(...) Am aproximativ 50 de kilograme la 1,72 m înălțime, și sunt fericită de acest lucru. Sunt într-o stare de sănătate foarte bună, am grijă să iau vitamine, să mănânc ceea ce trebuie, în măsura în care se poate să am un regim de viață sănătos și echilibrat. Mă simt foarte bine. Cei care mă cunosc și sunt zi de zi alături de mine știu că am grijă de mine și de sănătatea mea. Nimeni nu este îngrijorat pentru că mi s-ar putea întâmpla ceva. Forma aceasta fizică îmi dă și o energie fantastică. Mă simt extraordinar de bine în pielea mea și cred că acest lucru se și vede”, a declarat Raluca Bădulescu pentru Viva.

Dieta care a ajutat-o să ajungă la 50 de kilograme

Vedeta spune că nu face sport și că se bazează pe alimentație atunci când vrea să slăbească. Cum nu poate renunța la anumite delicatese, ea preferă să mănânce mai puțin, ajungând să consume un total de 1000 de calorii pe zi. 

„Îmi plac dulciurile, prefer să consum puțină mâncare și mai multe dulciuri. Regimul pe care l-am ținut se bazează pe calorii. Nu pot să țin fasting pentru că îmi plac băuturile carbogazoase cu zahăr, se știe acest lucru. Încerc să mănânc 1000 de calorii pe zi, și atunci mănânc ce îmi doresc în acest interval, în cantități mici”, a mai spus vedeta pentru sursa citată. 

„Dacă ai trăit ani de zile cu câteva kilograme în plus, rămân anumite reminiscențe”
 
În urmă cu ceva vreme, Raluca Bădulescu a dezvăluit, într-un interviu pentru Spectacola, ce a însemnat pentru ea transformarea prin care a trecut și cum a reușit să se adapteze la noile mărimi. 


„Deja această schimbare spectaculoasă s-a petrecut în urmă cu 8 ani de zile, am avut timp să mă învăț cu noile masuri ale hainelor. Dacă ai trăit ani de zile cu câteva kilograme în plus, rămân anumite reminiscențe; când te duci într-un magazin există tendință să nu te uiți la o fustă scurtă, să te gândeșți că pantalonul din denim scurt nu ți se potrivește și să constați de abia în cabina de proba că iți sunt buni. Nu este un lucru rău, am mai mult timp să analizez anumite ținute, daca sunt sau nu potrivite cu ceea ce sunt eu la momentul actual”, a declarat vedeta pentru Spectacola.


S-a operat pentru fiul ei

Mai mult, vedeta spune că dragostea pentru fiul ei a motivat-o să recurgă la operația de micșorare a stomacului.

 „Această operație de gastic sleeve mi-a schimbat viața în bine și am făcut aceasta operație din motive de sănătate. Alex, fiul meu, avea pe vremea aceea 10 ani și vă dați seama că era foarte greu pentru mine, deja să nu pot să mai ies prin parc cu el, kilogramele în plus nu te ajuta. Sunt sănătoasă, aceasta este lucrul cel mai important dintre toate, nimic nu este mai presus de sănătate”, a mai spus vedeta pentru sursa citată. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel