Profesor universitar, întrebare cheie în cazul preotului Visarion Alexa: M-a frapat un aspect

Autorul articolului: Anca Murgoci |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Visarion Alexa
Visarion Alexa

Radu Carp, profesor universitar, lansează o întrebare cheie în cazul preotului Visarion Alexa.

„Nu ma exprim despre vinovatia sau nevinovatia preotului Visarion Alexa. Sa lasam pe cei competenti sa stabileasca. M-a frapat insa un aspect din declaratia avocatului sau care a afirmat ca preotul avea dialoguri pana tarziu in noapte cu presupusa victima. Spovedanie pe whatsapp?! Pana unde putem impinge granitele unei relatii spirituale, circumscrisa strict unui spatiu sacru? Am ajuns la un grad de modernitate care a transformat semnificatia spovedaniei? Unde este granita intre preot si psiholog?”, a fost comentariu lui Radu Carp.

Preotul Visarion Alexa a fost plasat sub control judiciar, sâmbătă, de Judecătoria Sectorului 6 în dosarul în care este acuzat de agresiune sexuală.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi a respins solicitarea procurorilor de arestare preventivă a acestuia.

Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată.

VEZI ȘI: Marea greșeală în cazul preotului Visarion Alexa. Ce nu spune nimeni

VEZI ȘI: Dan Negru, reacție în cazul preotului Visarion Alexa: N-am uitat niciodată că-n fruntea bisericii ortodoxe. Și nu mă refer la patriarhul Daniel, ci la un tânărPotrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei transmis, sâmbătă, în data de 17 august, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 20 Poliţie au fost sesizaţi, prin plângere, de către o femeie, despre faptul că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, ar fi agresat-o sexual.

VEZI ȘI: Mihai Mărgineanu, scandal cu o jurnalistă. Spune că dacă era în Evul Mediu, probabil ar fi folosit sabia și scutul din dotare

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel