Patru plante purifică aerul din casă de fum și substanțe nocive: pune-le neapărat pervaz

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Patru plante purifică aerul din casă de fum și substanțe nocive - pune-le neapărat pervaz. Sursa - Pexels
Patru plante purifică aerul din casă de fum și substanțe nocive - pune-le neapărat pervaz. Sursa - Pexels

De multe ori, oamenii își aleg plantele de apartament, care au nevoie de puțină întreținere.  Prin urmare, plantele alese pentru a decora interioarele caselor noaste provin, adesea, din locuri exotice și îndepărtate.

Aceste plante sunt crescute doar în case, deoarece suferă de frig. Sau au nevoie de multă umiditate, așa că se potrivesc perfect în baie sau bucătărie.

Altele plante, specifice tropicelor, au nevoie de o anumită temperatură constantă și supraviețuiesc perfect dacă nu sunt expuse direct la soare. Multe dintre aceste specii sunt frumoase, fiind potrivite pentru a colora diferite stiluri de mobilier.

Îndepărtează ușor petele de grăsime de pe haine: ai nevoie de o cretă și de muștar

Specialiștii spun că ar trebui să avem neapărat 4 plante de apartament,  care, pe lângă faptul că sunt frumoase, au o  funcție foarte importantă pentru sănătatea noastră.

Aceste 4 plante de apartament  purifică aerul casei de fum și substanțe nocive

Dracena  - Această plantă  robustă  luptă împotriva poluanților din uleiuri și solvenți.  Poate absorbi aproximativ 90% din benzenul prezent într-o cameră, scrie proiezionidiborsa.it 

Necesită încăperi mari și aerisite, eventual cu tavane înalte, deoarece este capabilă să atingă dimensiuni surprinzătoare.  Dracena are nevoie de o umiditate a aerului mai ridicata, de aceea este esențial sa pulverizați zilnic frunzele cu apa.

Pune scorțișoară în solul plantelor de cameră. Un truc la care nu vei mai renunța niciodată

Limba soacrei - Această specie de interior ajută la purificarea formaldehidei, o substanță nocivă prezentă în multe produse de curățare, dar și în țigări.

Ar fi bine să oo ținem în încăperi, care necesită curățare frecventă, cum ar fi baia sau bucătăria.  Planta poate rezista și în încăperile  slab iluminate.

Pune lapte într-o sticlă și pulverizează-l pe plante: Cinci motive să o faci imediat. Te scapă de zeci de probleme

Ficus - Este o pantă elegantă și clasică, potrivită pentru mobilierul clasic. Ficusul neutralizează poluanții nocivi prezenți în fumul de țigară și produsele pe baza de tutun. După ce ați aerisit sufrageria în care ați dat o petrecere, aduceți în cameră o plantă de fiscul și vei putea da petreceri în continuare știind că aerul va fi curat.

Palmierul de bambus  -  Puțini știu că este o plantă campioană în purificarea interioarelor. Această plantă incredibilă filtrează benzenul, tricloretilena și formaldehida, în beneficiul plămânilor noștri.

Amestecă aceste două ingrediente și plantele din casă vor fi sănătoase

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel