Pasta de dinți, ajutor de nădejde în gospodărie. Opt obiecte pe care le poți curăța cu ea

Autorul articolului: Nicoleta Baciu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Pasta de dinți, ajutor de nădejde în gospodărie. Opt obiecte pe care le poți curăța cu ea. Sursa - Pexels
Pasta de dinți, ajutor de nădejde în gospodărie. Opt obiecte pe care le poți curăța cu ea. Sursa - Pexels

Pasta de dinți poate fi folosită și în alte scopuri decât pentru curățarea dinților. Veți afla, în cele de mai jos, care sunt obiectele din casă, care pot fi curățate cu pastă de dinți.

Îndepărtează petele de vopsea - Oricine și-a vopsit părul acasă știe că, de cele mai multe ori, nu  doar părul este vopsit, ci și hainele, chiuveta și pielea. nu întotdeauna reușim să îndepărtăm petele încăpățânate de pe piele doar cu apă și săpun. Folosește în schimb pastă de dinți și vei scapă de petele urâte de vopsea. Doar pune puțină pastă de dinți pe pată și, apoi, șterge.  

Termosul pentru ceai și cafea - Toată lumea folosește un termos mai ales când pleacă la drum lung.  Dar dacă nu curățați corect termosul, acesta începe rapid să miroase urât. Puneți puțină pastă de dinți în termos și adăugați apă fierbinte. Lăsați să acționeze,  apoi agitați-l bine. Clătiți-l cu apă fierbinte și termosul va fi curat.

Cele 5 beneficii pentru sănătate ale apei cu ghimbir

Ochelarii de soare Nu este distractiv să porți ochelari de soare, dacă sunt acoperiți de zgârieturi, praf sau amprente. Pasta de dinți rezolvă problema. Puneți un bob de pastă de dinți pe o dischetă de bumbac și frecați ochelarii cu ea. Apoi ștergeți-l bine și bucurați-vă de rezultat, scrie tippsundtricks.co.

Elimină mirosul de ceapă - Ai tocat ceapă pe un tocător, care miroase puternic după aceea? Mirosul nu poate fi îndepărtat doar  cu apă și săpun. Dar cu pasta de dinți nu este nicio problemă! Ungeți bine placa și apoi spălați-o ca de obicei.

Pereți și masă desenate- Copilul tău a colorat pereții și masa? Nu vă faceți griji: frecați petele cu pastă de dinți. Ștergeți apoi cu hârtie de bucătărie și pata a dispărut.

Vitaminele care ne întăresc sistemul imunitar. Alimentele cele mai indicate

Curăță talpa ferului de  călcat - Arsurile de pe talpa ferului de călcat pot rămâne pe hainele tale. De aceea, trebuie să păstrați întotdeauna fierul de călcat curat. Luați puțină pată de dinți și frecați cu ea talpa ferului de călcat rece. Ștergeți-o, apoi, cu prosoape de hârtie.

Curăță tălpile de încălțăminte -  Tălpile de pantofi, cândva albe, au devenit galbene sau gri? Le poți curăța cu pastă de dinți. Pur și simplu frecați și ștergeți. Este atât de ușor!

Fac rău la diabet? Află ce spun experții despre fructe

Farurile mașinii dumneavoastră sunt murdare? Avem soluția: dați-le cu pasta de dinți. Lăsați să acționeze 15 minute, apoi frecați-le cu o periuță de dinți veche. Ștergeți apoi farurile cu un prosop umed.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel