Păr sănătos și strălucitor fără a cheltui un pumn de bani. Iată un truc simplu

Autorul articolului: Nicoleta Baciu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Păr sănătos și strălucitor fără a cheltui un pumn de bani. Iată un truc simplu. Sursa foto: freepik.com
Păr sănătos și strălucitor fără a cheltui un pumn de bani. Iată un truc simplu. Sursa foto: freepik.com

Ai nevoie de câteva ingrediente naturale ieftine și părul tău va arăta senzațional.

Când este neglijat, părul se usucă și își pierde strălucirea. Umiditatea, smogul și obiceiurile proaste sunt doar câteva dintre cauzele care fac părul plictisitor.

Toate femeile își doresc o coafură care să le evidențieze trăsăturile feței. De aceea este important să nu neglijezi unele reguli atunci când îți speli și usuci părul. Trebuie să ai grijă să nu-l stresezi cu uscătorul  sau cu placa de îndrept  fără a folosi produse de protecție.

Deficitul de vitamina D, asociat cu diabetul zaharat de tip 2. Vitamina D este importantă și pentru creșterea imunității

Nu este nevoie să cumperi zeci de loțiuni și creme la prețuri mari, ci să le alegi pe cele potrivite pentru păr și scalp. Chiar dacă poate părea ciudat, produsele din cămară sunt potrivite pentru podoaba ta capilară. 

Pentru a avea un păr luminos poți folosi ingrediente naturale simple. Este suficient să deschizi cămară și să pregătești o mască extraordinară pentru păr, obținând rezultate excelente. 

Poți un păr sănătos și strălucitor, prepară un tratament natural uimitor.

Vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

coajă de banană;

ceapă albă;

o lingură de orez fiert;

zaț de cafea.

Aceste ingrediente au proprietăți benefice fantastice, conțin minerale, vitamine  și reprezintă un panaceu pentru părul nostru.

Cojile de banană se taie în bucăți mici și se pun într-o cratiță. Se adaugă ceapa tocată, orezul și zațul de cafea. Amestecă toate ingredientele acoperă-le cu apă. Cratița se pune pe foc și toate ingredientele se fierb circa 15 minute.

Ceaiul de hibiscus, efecte antibacteriene și antioxidante. Ce alte beneficii mai are acesta

Lichidul răcit se trece printr-o strecurătoare și se aplică pe tot părul, masând blând scalpul. Acoperă capul cu o cască de duș  și lasă masca să acționeze aproximativ o oră. Apoi poți șampona și clăti părul. După ce se va usca, părul tău va fi strălucitor și mătăsos.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience