Nu arunca cutiile goale de lapte sau suc: cu puțină imaginație și creativitate poți crea jucării originale

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Nu arunca cutiile goale de lapte sau suc - cu puțină imaginație și creativitate poți crea jucării originale. Sursa - Pexels
Nu arunca cutiile goale de lapte sau suc - cu puțină imaginație și creativitate poți crea jucării originale. Sursa - Pexels

Cutiile reprezintă cea mai mare parte a deșeurilor menajere din bucătărie. Gândiți-vă doar la cele de lapte, iaurt sau suc. O familie, formată din 4 persoane, va arunca pe zi câteva cutii goale. 

Putem spune că suntem, practic, înconjurați de acest tip de ambalaj, care ne pun în dificultate atunci când trebuie să le aruncăm: în ghena pentru deșeurile de hârtie sau în cea pentru deșeurile de plastic.

Ne vine în ajutor reciclarea creativă, mai ales când petrecem timpul acasă cu copiii.  Este ocazia potrivită de a le stimula imaginația și de a-i pune la încercare în jocurile  în care este nevoie de creativitate și  dexteritate.

Vrei un fond de ten super ieftin, dar mega bun? E ideal pentru femeile moderne care vor să fie cât mai naturale

Iată de ce, după ce veți citi acest articol nu veți mai arunca niciodată cutiile goale de lapte sau suc, iar copiii se vor distra.

Aveți nevoie:

a)  foarfece;

b) lipici sau bandă adezivă;

c) culori;

d) periuțe;

e) hârtie colorată.

Amestecă aceste două ingrediente și plantele din casă vor fi sănătoase

 

Răsturnam o cutie de 1 litru pe orizontală și obținem baza pentru a putea face nave, șalupe sau autobuze. Să vedem cum.

Bărci - Pentru bărci, va trebui să eliminăm partea superioară a cutiei pentru a crea compartimentul pentru marinari sau pescari și unde vom introducem o lansetă de care vom atașa vela. După ce  acoperim structura de bază cu hârtie albă (sau neutră), putem personaliza barca.

Puteți alege să faceți o barcă clasică, în stil marinăresc, sau o barcă pirat mai agresivă și amenințătoare.

Nave - Pentru a crea o navă de croazieră, veți depune mai multă muncă. Va trebui să creați hublouri și bărci de salvare. Iar în final, nu uitați să aplicați deasupra niște tuburi de hârtie igienică, care vor reprezenta coșurile de fum.

Nu aruncați cofrajele de ouă: 7 idei simple, pentru a crea articole drăguțe și utile în casă

Autobuz - Putem transforma cutiile goale în autobuze colorate, de exemplu un autobuz școlar frumos. Doar vopsiți structura în galben și scrie cu roșu „Autobuz  școlar”. La final poți desena o mulțime de ferestre cu cât mai mulți copii fericiți, care merg la școală!

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel