Vrei un fond de ten super ieftin, dar mega bun? E ideal pentru femeile moderne care vor să fie cât mai naturale

Autorul articolului: Anca Murgoci |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Fotografie creată de cottonbro, de la Pexels
Fotografie creată de cottonbro, de la Pexels

Vrei un fond de ten super ieftin, dar mega bun? E ideal pentru femeile moderne care vor să fie cât mai naturale.

Vorbim de RIMMEL LONDON LASTING FINISH 25H. Prețul este foarte mic! Îl găsești, pe site-urile de specialitate, la prețuri foarte mici, aproximativ 30 lei! 

Descriere

Rimmel London aduce pe piețele străine tendințele frumuseții direct din Londra, centrul mondial al modei si culturii. Compania a fost fondată în anul venerabil 1834, fiind inițial dedicată dezvoltării produselor de parfumerie și igienă personală. In 1996 a avut loc o mare schimbare pentru Rimmel London, când Coty a preluat conducerea și a transformat compania într-unul dintre liderii mondiali ai cosmeticelor pentru machiaj. Produsele Rimmel sunt, de asemenea, asociate cu modelul Kate Moss.

Rimmel London Lasting Finish: Rujuri de buze și alte farduri

Ca și alte produse de marcă, linia de cosmetice Rimmel London Lasting Finish se remarcă prin compoziția sa unică, ușurința în utilizare, designul britanic distinctiv și grija față de natură. Acesta combină cerințele femeilor moderne pentru un machiaj ușor și eficient, care poate fi creat la nivel de salon de înfrumusețare chiar și acasă.

Produsele de TOP din seria Rimmel London Lasting Finish

Produsul Rimmel London Lasting Finish este un ruj cu rezistență ridicată, cu o textură netedă, cremoasă, care durează ore întregi fără senzația neplăcută de tensiune sau uscare. Cu rujul Lasting Finish, veți obține buze frumos colorate și netezite. Puteți alege din – Paradise, Alarm, Asia, Pink Blush…Rujurile Rimmel London Lasting Finish Fashion Fire vă oferă până la opt ore de rezistență. În mare cerere este, de asemenea, și fondul de ten Rimmel London Lasting Finish 25h Foundation, care hidratează pielea pe tot parcursul zilei.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel