Mircea Badea, reacție după ce Nadine a spus că i-a fost rușine pentru că a fost certată de compania de electricitate pentru că nu a economisit suficient

Ioana Dinu | Dată: 26 sep 2022, 19:03 | Categorie: Economie
Badea
Badea

Mircea Badea a reacționat după ce Nadine Voindrouh a povestit cum a fost certată de compania de electricitate din Franța pentru că, deși a scăzut cu 23% consumul electric, față de luna trecută, se pare că nu a fost suficient.

După ce a citit postarea făcută de Nadine Voindrouh (regăsiți aici mesajul ei), Mircea Badea a făcut un comentariu.

„Cu toată dragostea pentru doamna Nadine, această scriere este o scriere proletcultistă din anii '50. Este unu la unu cu ce zic vedetele de azi. În literatura proletculistă, vedem că atunci când venea soția acasă de la CAP și soțul de la uzină nu discutau subiecte de genul „ăla micul a spart un geam la școală” sau „vezi că scara de la pod este stricată”. Nu! Soția venea și spunea „noi, astăzi, am însămânțat un hectar în plus”, iar soțul spunea „iar noi, la uzină, am mai făcut trei rulmenți”. Exact așa este și astăzi, pe ideea „haideți să punem toți umărul, haideți împreună de la ora 13.10 să facem nu știu ce”. Superb”, a zis Mircea Badea.

VEZI ȘI: Nadine, pusă la zid după ce a povestit decizia ei privind scandalul cu o companie de electricitate

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite