Celebra Nadine: Am fost certată de compania de electricitate pentru că deși am scăzut cu 23% consumul electric nu e suficient

Autorul articolului: Anca Murgoci |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Nadine Voindrouh
Nadine Voindrouh

Nadine Voindrouh a povestit cum a fost certată de compania de electricitate din Franța pentru că, deși a scăzut cu 23% consumul electric, față de luna trecută, se pare că nu a fost suficient.

„UPDATE LA FINAL: Am fost certată de compania de electricitate de aici, din Franța, pentru că, deși am scăzut cu 23% consumul electric, față de luna trecută, la indicațiile acesteia, cum că nu este suficient față de obiectivele stabilite în comun de societatea franceză zonală.

Mi a fost foarte rușine pentru că nu am pus, real, umărul la binele comun și la a depăși acest obstacol cu care toți europenii se confruntă. Tot în scrisoarea cu pricina, mi au reamintit care sunt orele în care mă încurajează să spăl la mașina de spălat rufe/ vase sau să folosesc uscătorul de rufe.

Mi au semnalat și orele greșite în care am folosit aparatele casnice mai sus amintite, indicandu-mi să mă încadrez, după cum urmează: de luni până duminică, între orele 13:10 și 15:10, iar noaptea, de la 01:10 la 07:40 dimineață. În consecință, de ieri mi am pus alarmă în calendar, cu o ora înainte de a apăsa butoanele aparatelor casnice amintite.

Este un pic de frecuș, în sensul că dacă spăl rufele și afară plouă, le usuc în sufragerie, pe uscător, pentru că dacă dau drumul la 13:10, nu mă încadrez să mai și usuc. Însă a două zi, la ora amintită, pot să bag alte rufe la spălat, iar la uscat rufele de cu o zi înainte care sigur nu s au uscat complet.

Acest efort este o nimica toată, având în vedere că ne ajută să depășim ceva mai bine perioada și, cine știe, poate așa cum pandemia ne a mai învățat una, alta, în ciuda dezastrului, poate și din această perioadă vom reuși să scoatem ceva bun. Cât de cât. Sunt curioasă dacă acest nou program de consum electric îmi va îmbunătăți consumul de 23% de luna trecută.

Update: ideea este ca toate aceste mașini pot fi programate sa funcționeze in toiul nopții. Cum pe ale mele inca nu stiu sa le programez, fac un efort sa ma organizez mai bine in orarul dat”, a povestit Nadine Voindrouh.

VEZI ȘI: Nadine, pusă la zid după ce a povestit decizia ei privind scandalul cu o companie de electricitate

VEZI ȘI: Șmecherie cu facturile uriașe la energie. Elena Cristian: Și eu am fost victimă. Este o încălcare a legii. Instituțiile statului ar trebui să se autosesizeze imediat

Nadine Voindrouh este cunoscută publicului larg pentru participarea la emisiunea „Școala Vedetelor” de la TVR, alături de Adrian Despot, Călin Goia, dar și alți artiști care acum sunt considerați de succes în România. În prezent, Nadine s-a mutat alături de soțul ei, Dragoș Apostolescu, și fiul lor, Noah, în Franța. 

VEZI ȘI: Caramitru: Cred ca următoarele 5 evenimente se vor întâmpla in următorii 30 de ani. Cu consecințe uriașe

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel