Jennifer Aniston dezvăluie secretele prin care reușește să rămână în formă la cei 54 de ani ai săi

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston

Jennifer Aniston își împărtășește secretele prin care reușește să se mențină în formă maximă și să se debaraseze de stresul de zi cu zi.

Ea a mărturisit că bea multă apă și face mișcare în fiecare zi pentru a-și păstra silueta.

În ultimul număr al revistei revistei CR Fashion Book, Aniston a detaliat cele patru reguli pe care le respectă pentru a se menține sănătoasă: "Beau multă apă, îmi mișc corpul zilnic, încerc să mănânc alimente integrale și proaspete și dorm cât mai mult posibil".

"Această ultimă parte este o provocare pentru mine, dar este foarte de importantă", a adăugat ea.

Aniston a mai spus că este atentă la cât timp își dedică în fața ecranului, la TV sau pe internet, pentru a-și menține în ordine și sănătatea mintală.

"Încerc să fiu foarte atentă la ceea ce las să intre în spațiul meu mental", a spus ea. "Asta înseamnă mai puțină atenție la știrile zilnice".

"Lumea noastră trece prin niște adevărate provocări și știu că tuturor ne pasă foarte mult, dar uneori cred că este imperativ să ne îndepărtăm de aceste informații", a adăugat vedeta.

În ceea ce privește antrenamentele sale, Aniston a spus că este o mare fană a Pvolve - care este o "metodă care combină fitnessul cu impact redus cu echipamente bazate pe rezistență pentru a obține rezultate care depășesc un antrenament tradițional".

"Am fost motivată să mă antrenez într-un mod în care nu am mai fost de ani de zile", a spus ea. "Aștept cu nerăbdare orele de sport și mă simt mai puternică și mai confortabilă în corpul meu atunci când fac acest lucru.", a adăugat actrița, menționând că "Este diferit de fiecare dată, nu cred că am avut aceeași exerciții de două ori."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel