Horoscopul BĂTĂUȘILOR. Top 6 Cele mai agresive semne zodiacale, potrivit astrologiei

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Imagine cu rol ilustrativ, foto Unsplash/ Attentie Attentie
Imagine cu rol ilustrativ, foto Unsplash/ Attentie Attentie

Aceste semneze zodiacale sunt adesea agresive și cunoscute drept bătăușii grupului. Cine se află în fruntea clasamentului. 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Gemenii se află pe ultimul loc al acestei liste a semnelor zodiacale agresive, deoarece modul în care îi tratează pe ceilalți depinde adesea de starea de spirit predominantă a mulțimii din jurul lor.


Gemenilor le place să se înțeleagă cu toată lumea, dar uneori asta înseamnă că se vor alătura automat unor comportamente de grup neplăcute.


Pe de altă parte, nu fiți surprinși să vedeți același Gemeni compătimindu-se cu victima și prietenii ei mai târziu, când bătăușii au plecat.

Monica Bârlădeanu se destăinuie: Nu știu ce înseamnă dragostea adevărată


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Săgetătorul este, de obicei, prietenos și ușor de dus, dar pot fi, de asemenea, lipsiți de tact, bășcălioși și neclintiți când vine vorba de diferite puncte de vedere.


Un Săgetător bătăuș s-ar putea să nu te bruscheze fizic, dar se va da peste cap să râdă de opiniile tale și să te facă să pari prost în fața oamenilor.


Taur (20 aprilie - 20 mai)


Taurii nu caută de obicei probleme, dar pot fi extrem de teritoriali. Un Taur cu o dungă răutăcioasă se va grăbi să înfrunte pe oricine pe care îl consideră că invadează spațiul "lor", chiar dacă este vorba de o proprietate publică.


Taurul este, de asemenea, cunoscut pentru încăpățânarea sa - odată ce a decis că altcineva merită să sufere, este greu să se răzgândească.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Fecioara nu este un mare luptător, dar are un talent pentru a găsi ce este mai rău în tot și în toți. Nevrotici și obsesivi, ei tind, de asemenea, să se fixeze pe anumite lucruri sau persoane.


Atunci când o Fecioară cu tendințe de intimidare decide că nu te place, se va asigura că îți va sublinia toate defectele, de fiecare dată când te vede, pentru oricine te ascultă.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Manipularea și intimidarea sunt două dintre principalele talente ale Scorpionului pentru început. Dar ce se întâmplă atunci când decid să-și folosească puterile pentru a face rău?


Un intimidator Scorpion este ca vechiul clișeu al unei pisici care se joacă cu prada lor rănită. Uneori, ei vor doar să vadă cât de departe pot împinge pe cineva înainte ca acesta să cedeze.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Berbecul este semnul acțiunii și al luptei. Sunt un campion excelent atunci când ai nevoie de cineva de partea ta într-o luptă, dar sunt predispuși la probleme de furie și au foarte puțin control asupra temperamentului lor.


Un bătăuș Berbec este cel care va veni în spatele tău și va începe să te împingă fără niciun fel de provocare. Odată ce Berbecul a decis să înceapă o bătaie, nu mai există discuții. Ripostați sau fugiți.

Horoscop. Acestea sunt cele mai INFIDELE semne zodiacale, potrivit astrologiei


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Chiar și cel mai amabil Vărsător are probleme în a relaționa cu alți oameni la nivel emoțional. Vărsătorii nu sunt cunoscuți pentru compasiunea lor. De asemenea, tind să fie obsedați de control și nu se gândesc prea mult la regulile altora.


Vărsătorul poate apărea uneori ca un bătăuș neintenționat, dar atunci când decid să fie răi intenționat, devin cu adevărat intimidanți și cruzi.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel