Monica Bârlădeanu se destăinuie: Nu știu ce înseamnă dragostea adevărată

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Facebook / Monica Bîrlădeanu
Foto: Facebook / Monica Bîrlădeanu

Monica Bîrlădeanu și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața sa. 

Monica Bîrlădeanu a făcut dezvăluiri din viața sa personală și din trăirile sale. În cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici, vedeta a vorbit despre copilăria sa, dar și despre dragostea adevărată, care nu ar fi cunoscut-o niciodată, scrie romaniatv.net

”La Iași aveam un apartament de trei camere, am crescut într-o familie de 5, 3 copii și doi părinți, eu fiind cea mijlocie și evident că am fost a doua mămică a lui Petru (n.r. fratele ei mai mic cu 7 ani). Petru e unul dintre cei mai mișto oameni pe care i-am cunoscut, indiferent că e frati-miu sau nu. Am și fost geloasă pe el. În momentul în care s-a născut, eu eram cumva mascota familiei. Noi avem o familie tare numeroasă, a făcut maică-mea un recensământ și cred că suntem vreo 94-96 de oameni. Avem mulți preoți în familie. Așa, eu eram cea mai mică din familie și, dintr-o dată, toată lumea trecea prin fața mea și se ducea la pruncul Petru. (...) Noi suntem o generație de copii crescuți cu bătaie. Asta era forma de disciplină cu care au crescut și ei. N-aș putea spune, la modul la care înțeleg acum termenul ăsta de relație, n-aș putea spune că atunci știam că am o relație cu părinții mei. Erau mama, tata, respectul cuvenit și ai grijă să nu faci prostii, că ți-o furi”, își amintește Monica Bîrlădeanu.

Dragostea adevărată 

Întrebată despre dragostea adevărată și dacă crede în ea, Monica Bîrlădeanu a răspund: 

”Cred în relații profunde și adevărate. Eu nu știu ce înseamnă dragostea adevărată, dar știu că am văzut multă dragoste falsă. Cred că am început să mă uit și la iubirea asta contemporană, care e un fel de troc. Dau afecțiune, ca să primesc afecțiune. E o tranzacție. Mi-am dat seama că partenerul tău trebuie să fie cineva care înțelege iubirea în același fel cu tine”, a mai declarat Monica Bîrlădeanu. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel