Horoscop. Acestea sunt cele mai INFIDELE semne zodiacale, potrivit astrologiei

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Horoscop, foto Unsplash/ Kelly Sikkema
Horoscop, foto Unsplash/ Kelly Sikkema

Aceste semne zodiacale nu cunosc noțiunea de fidelitate și nu pot fi loiale partenerului.

1. Pești (19 februarie - 20 martie)


Acest lucru va fi șocant, dar semnul zodiacal cel mai probabil să înșele este Pești.


În mod normal, sensibilă și super-emoțională, nu se poate abține să nu acționeze la cea mai mică schimbare de dispoziție. Dacă este supărată pe tine și a ieșit în oraș în timpul nopții, nu se știe ce s-ar putea întâmpla.


În același timp, este mai puțin probabil să părăsească o relație, chiar dacă este nefericită, din cauza fricii de a-l răni pe cel cu care este. În mod ironic, ea poate alege în schimb să se îndepărteze. Poate că în adâncul sufletului ei speră să fie prinsă înșelând.


2. Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Gemenii sunt foarte pretențioși într-o relație, așa că, dacă nu-i poți oferi atenție non-stop, va găsi pe cineva care poate.


Femeile Gemeni pot fi destul de indecise, așa că îi place să aibă opțiuni, iar dacă mai există ceva ce îi oferi și pe care vrea să îl păstreze, te va păstra în preajmă pentru a obține acel lucru.


În ceea ce privește semnele zodiacale care nu sunt loiale, Gemenii sunt cei mai predispuși să înșele dacă vor totul și unul sau doi parteneri nu îi pot oferi asta. Cine poate spune că nu va ieși să găsească un al treilea?


3. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Balanțele sunt niște flirturi uriașe, motiv pentru care atât de mulți oameni ezită să intre în relații cu ele pentru început. Și poate că au dreptate să fie ezitanți.


Deși ai crede că flirtul ar înceta odată ce Balanța se află într-o relație serioasă, nu este așa. Și chiar dacă de obicei este inofensiv, uneori merge prea departe.


4. Leu (23 iulie - 22 august)


Nu numai că Leul este dramatic, dar are nevoie să fie în centrul atenției în orice moment.


Dacă nu o tratezi ca pe regina pe care crede că este și, mai ales, dacă simte că începi să o ignori, va face tot ce-i trece prin cap pentru a se asigura că începi să-i acorzi din nou atenție.

Diadema purtată de Lady Diana, moștenită de prințesa Charlotte


5. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Vărsătorul s-ar putea să nu înșele fizic, dar ar putea începe să trimită mesaje de flirt către o veche aventură sau să ducă pe cineva în timpul unei ieșiri în oraș pentru a vedea câte băuturi gratuite poate obține din asta.


Și, deși nu este niciodată fizic, unii oameni consideră că aceasta este infidelitate emoțională, așa că este sigur că partenerul ei nu ar fi prea fericit dacă ar ști că se întâmplă acest lucru.


6. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Scorpionul poate fi cel mai iubitor și mai dedicat partener pe care îl ai vreodată și poate rămâne așa pentru totdeauna - atâta timp cât tu faci același lucru pentru ea.


În momentul în care află că i-ai fost infidelă, chiar și în cel mai mic mod posibil, toate pariurile sunt anulate.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience