Diadema purtată de Lady Diana, moștenită de prințesa Charlotte

Autorul articolului: Simona Duta |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Micuța Charlotte știe multe despre bunica Diana
Micuța Charlotte știe multe despre bunica Diana

Fiica prințului William și a soției acestuia, Kate Middleton, va moșteni una dintre cele mai emblematice bijuterii ale bunicii ei, Lady Di.

Copiii prinților Harry și William nu-și vor cunoaște niciodată bunica, Lady Diana, care și-a lăsat amprenta asupra lumii prin generozitatea și implicarea sa. Diana Spencer nu a fost uitată, iar tragica ei dispariție trezește și acum, după 24 de ani, multe semne de întrebare. Nepoții vor moșteni însă multe dintre obiectele care au aparținut Prințesei Inimilor, cum a fost supranumită prima soție a prințului Charles. 

Potrivit Cosmopolitan UK, prima nepoată a prințesei Diana ar urma să moștenească unul dintre cele mai emblematice obiecte ale acesteia: tiara purtată în ziua nunții cu prințul Charles. Tiara se află în prezent în grija fratelui Dianei. O sursă apropiată de familia regală a dezvăluit pentru GoodToKnow că "William este apropiat de unchiul său și a întrebat dacă tiara mamei sale ar putea fi dăruită într-o zi lui Charlotte. Contele are, la rândul lui, fete, dar el și William au convenit emblematica bijuterie a Dianei să revină primei nepoate”.

Alt interlocutor al publicației Cosmopolitan UK a explicat că micuța Charlotte știe deja multe despre bunica ei din relatările părinților. "Charlotte știe totul despre "bunica Diana" - la urma urmei, Diana este unul dintre numele ei. De asemenea, a văzut fotografii cu ea purtând tiara. Charlotte este mai mult decât conștientă că este o prințesă și are deja diademe și rochii în care să se îmbrace. Este foarte drăguță”, a declarat respectiva sursă.

Prinții William și Harry au recuperat mai multe dintre bijuteriile mamei lor pentru a le oferi soțiilor: lui Kate și lui Meghan Markle. Kate Middleton, spre exemplu, a moștenit inelul de logodnă al soacrei sale: un safir uimitor înconjurat de diamante, evaluat acum la 123.000 de lire sterline. De asemenea, a purtat diademe și cerceii de perle care au aparținut Dianei.

Inelul de logodnă al lui Meghan Markle a fost creat chiar de prințul Harry. Prințul Harry a ținut să adauge la design diamantele care au aparținut mamei sale. Meghan a mai fost văzută purtând cercei cu fluture și o brățară care i-a aparținut lui Lady Di.

Cât costă să fii îngropat lângă Marilyn Monroe

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel