Stiri publicate de Simona Duta

O speranță pentru recuperarea pierderilor
Este sfârșitul unei alte telenovele încâlcite din lumea criptomonedelor. Platforma de împrumuturi Voyager Digital va fi în cele din urmă achiziționată de Binance US, filiala americană a celei mai mari platforme de schimb de criptoactive din lume, Binance.

Economie

Miercuri, o zi importantă pentru piețele financiare
Dolarul s-a depreciat marți, deoarece, în luna noiembrie, inflația a încetinit, în Statele Unite, mai mult decât anticipaseră analiștii, ceea ce face posibilă o decizie mai puțin agresivă din partea Rezervei Federale (FED), reltează agențiile de presă. 

Economie

Caniculă şi disconfort termic şi în Bucureşti; pentru joi sunt prognozate averse si descărcări electrice
O mare parte din vestul Statelor Unite este afectată de un val de căldură în această săptămână, cu temperaturi care au depășit miercuri 43 de grade Celsius în unele zone din California.

Economie

Trebuia să fie gata din 2016
Ultimul lot al Autostrăzii Sebeş-Turda, lotul 2, în lungime de 24,25 kilometri, între Alba Iulia şi Aiud, a fost deschis circulaţiei rutiere marţi, puţin după ora 15,00, cu anumite restricţii, la şapte ani de la începerea lucrărilor şi cu cinci ani întârziere faţă de termenul avansat iniţial,...

Social

Micuța Charlotte știe multe despre bunica Diana
Fiica prințului William și a soției acestuia, Kate Middleton, va moșteni una dintre cele mai emblematice bijuterii ale bunicii ei, Lady Di.

Lifestyle

E chiar o veste bună
Cercetătorii din Olanda au dezvoltat o tehnologie cu laser ce permite administrarea unor injecţii fără ace şi "practic nedureroase", o descoperire considerată de ei revoluţionară şi care ar putea să estompeze frica unor persoane faţă de injecţii şi să stimuleze vaccinările, informează Reuters.

Știri

O invenție de toată lauda
Un startup israelian a dezvoltat un stup de ultimă generaţie, dotat cu un braţ robotic, pentru minimizarea riscului de colaps al coloniilor de albine, a anunțat agenția Reuters.

Economie

Curiozitatea este foarte mare
O cometă gigantică, descoperită la marginea Sistemului Solar, ar putea fi de 10 ori mai mare şi de până la 1.000 de ori mai grea decât cometele obişnuite, conform unui material publicat de Space.com.

Lifestyle

Unele dintre previzinile lui Gates s-au adeverit
Peste 30 de ani, unii giganți petrolieri vor valora "foarte puțin", consideră miliardarul american Bill Gates, același care, recent, avertiza în legătură cu un alt pericol care amenință omenirea și care, spunea el, va fi mai devastator decât pandemia de COVID-19. Fondatorul Microsoft avea în...

Economie

Lista poluatorilor este impresionantă
Multinaţionala de băuturi răcoritoare Coca-Cola alături de Pepsico, Unilever şi de Nestlé sunt companiile care au poluat cel mai mult lumea cu plastic pe parcursul ultimului an, potrivit studiului pe care îl publică anual organizaţia de apărare a mediului Greenpeace, relatează EFE.

Economie

Dacă nu se iau măsuri urgente, va fi tot mai rău
Calota glaciară din Groenlanda s-a topit cu circa 3.500 de miliarde de tone în ultimii 10 ani, provocând o creştere cu un centimetru a nivelului oceanului planetar şi agravând riscurile de inundaţii în lumea întreagă, potrivit unui studiu care a fost publicat luni, informează AFP.

Social

A fost un moment palpitant pentru arheologi
Arheologii care lucrează în situl oraşului antic Pompei au anunţat că au scos la iveală rămăşiţele unei "camere a sclavilor", o descoperire excepţional de rară, într-o vilă romană distrusă de erupţia Vezuviului de acum aproape 2.000 de ani, relatează AFP şi DPA.

Lifestyle

1


DC Media Group Audience