Cât costă să fii îngropat lângă Marilyn Monroe

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Cât costă să fii îngropat lângă Marilyn Monroe
Cât costă să fii îngropat lângă Marilyn Monroe

Se spune că totul în viaţă se plăteşte, chiar şi moartea. Lucru foarte adevărat când vine vorba despre locurile de veci de peste din prin lume, fie că vorbim de cimitirul parizian Pere Lachaise sau Westwood Village Memorial Cemetery din Los Angeles, unde este înmormântată Marilyn Monroe.

Pe 4 august 1962, Marilyn Monroe a murit la vârsta de 36 de ani, cauza oficială a decesului fiind sinuciderea cauzată de o supradoză de somnifere. Artista a fost găsită dezbrăcată, întinsă pe patul său, ţinând telefonul în mână.

Imediat au apărut mai multe ipoteze: suicid, accident şi crimă. Teoria sinuciderii este cea mai verosimilă, mai ales că nu era prima tentativă de acest gen, iar Marilyn încercase deja de patru ori să-şi ia viaţa.

Tragicul eveniment a ţinut prima pagină a publicaţiilor importante din întreaga lume, care au titrat: „Marilyn Monroe, găsită moartă“, „Marilyn Monroe s-a sinucis“, „Accident sau sinucidere?“,„Nimeni nu a revendicat trupul lui Marilyn Monroe la morgă“.

În cele din urmă, Marilyn Monroe a fost înmormântată la cimitirul Westwood Memorial Park, din Los Angeles. Cu câteva luni înainte de a muri, reluase legătura cu fostul ei soţ, jucătorul de baseball Joe DiMaggio (foto 1 şi 2 galerie) şi, se pare, cei doi urmau să se recăsătorească pe 8 august 1962, potrivit BBC. DiMaggio a organizat ceremonia şi nu a invitat pe nimeni de la Hollywood, deoarece îi considera pe cei din anturajul actriţei răspunzători de moartea acesteia. Timp de 20 de ani, DiMaggio a trimis în fiecare săptămână trandafiri roşii la mormântul actriţei. Sportivul nu s-a recăsătorit niciodată, iar ultimele sale cuvine, când a încetat din viaţă, în 1999, au fost: „În sfârşit, o voi reîntâlni pe Marilyn!“.

Citește și: Artiștii care au intrat în Guinness Book 2022 au surprins cu recorduri bizare

Rămăşiţele divei hollywoodiene se află în cripta cu numărul 24. Este uşor recognoscibilă, deoarece este acoperită de urme de ruj, lăsate de fanii care vizitează cimitirul chiar şi azi, la 59 de ani de la moartea actriţei. În 1992, magnatul Playboy Hugh Hefner a cumpărat cripta de lângă Monroe pentru 75.000 de dolari. Hefner a cumpărat acest loc de veci datorită conexiunii pe care o avea cu Marilyn Monroe: ambii s-au născut în 1926, iar Monroe a apărut pe prima copertă a revistei Playboy, în 1953. Astăzi, o altă criptă de lângă mormintele celor două simboluri ale sexului este la vânzare pentru un preţ foarte mare, potrivit Clickpentrufemei.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel