Artiștii care au intrat în Guinness Book 2022 au surprins cu recorduri bizare

Autorul articolului: Dana Mihai | Dată: 07 noi 2021, 16:42 | Categorie: Lifestyle
Artiștii care au intrat în Guinness Book 2022 au surprins cu recorduri bizare
Artiștii care au intrat în Guinness Book 2022 au surprins cu recorduri bizare

Unii pot obţine un record mondial şi pot apărea în Cartea Recordurilor pentru cele mai absurde lucruri. Acești artiști sunt, de asemenea, mândrii câştigători a unor recorduri mondiale!

Snoop Dogg, premiat pentru cel mai mare cocteil din lume

Rapperul şi muzicianul este cunoscut pentru cariera sa, dar cine ar fi ghicit că a atins recordul pentru cel mai mare cocteil din lume? Distribuit VIP-urilor invitate la Festivalul de muzică Bottle Rock din Napa Valley, Snoop a folosit 180 de sticle de gin de 1,75 litri, 156 de sticle de 1 litru de ţuică de caise şi 28 de sticle de 3,78 litri de suc de portocale pentru a face băutura.

Vin Diesel are cele mai multe like-uri primite pe o reţea de socializare

Actorul a avut inima zdrobită la moartea regretatului Paul Walker, co-starul lui în seria „Fast and Furious”. După ce Diesel a postat un omagiu pentru „fratele său” pe Facebook, i s-a acordat premiul pentru cele mai multe „like”-uri ale unei postări pe reţelele sociale, cu un total de peste 100 de milioane.

Jackie Chan a făcut cele mai multe cascadorii şi a acoperit 15 joburi într-un singur film

Actorul deţine recordul pentru cele mai multe cascadorii realizate de un actor. Nu este surprinzător, având în vedere că Chan s-a accidentat de-a lungul timpului la nas şi pomeţi şi şi-a rupt degetele în repetate rânduri. Vedeta a jucat în peste 100 de filme şi a stabilit încă un record, acela de a fi primit cele mai multe credite într-un singur film („Chinese Zodiac”).

Citește și: Ce averi fabuloase au moştenit copiii artiștilor care au avut lumea la picioare

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite