Artiștii care au intrat în Guinness Book 2022 au surprins cu recorduri bizare

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
snoop dogg
snoop dogg

Unii pot obţine un record mondial şi pot apărea în Cartea Recordurilor pentru cele mai absurde lucruri. Acești artiști sunt, de asemenea, mândrii câştigători a unor recorduri mondiale!

Snoop Dogg, premiat pentru cel mai mare cocteil din lume

Rapperul şi muzicianul este cunoscut pentru cariera sa, dar cine ar fi ghicit că a atins recordul pentru cel mai mare cocteil din lume? Distribuit VIP-urilor invitate la Festivalul de muzică Bottle Rock din Napa Valley, Snoop a folosit 180 de sticle de gin de 1,75 litri, 156 de sticle de 1 litru de ţuică de caise şi 28 de sticle de 3,78 litri de suc de portocale pentru a face băutura.

Vin Diesel are cele mai multe like-uri primite pe o reţea de socializare

Actorul a avut inima zdrobită la moartea regretatului Paul Walker, co-starul lui în seria „Fast and Furious”. După ce Diesel a postat un omagiu pentru „fratele său” pe Facebook, i s-a acordat premiul pentru cele mai multe „like”-uri ale unei postări pe reţelele sociale, cu un total de peste 100 de milioane.

Jackie Chan a făcut cele mai multe cascadorii şi a acoperit 15 joburi într-un singur film

Actorul deţine recordul pentru cele mai multe cascadorii realizate de un actor. Nu este surprinzător, având în vedere că Chan s-a accidentat de-a lungul timpului la nas şi pomeţi şi şi-a rupt degetele în repetate rânduri. Vedeta a jucat în peste 100 de filme şi a stabilit încă un record, acela de a fi primit cele mai multe credite într-un singur film („Chinese Zodiac”).

Citește și: Ce averi fabuloase au moştenit copiii artiștilor care au avut lumea la picioare

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel