Ce averi fabuloase au moştenit copiii artiștilor care au avut lumea la picioare

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Ce averi fabuloase au moştenit copiii artiștilor care au avut lumea la picioare
Ce averi fabuloase au moştenit copiii artiștilor care au avut lumea la picioare

Presley, Jackson, Houston sunt nume care au făcut istorie în muzică. În mintea admiratorilor sunt corelate cu o avere colosală care trebuie să fi schimbat radical viaţa celor care au moştenit-o.

Lisa Marie Presley a moştenit 100 de milioane de dolari de la Elvis Presley

Elvis Presley va fi întotdeauna venerat ca una dintre cele mai mari şi mai legendare staruri din industria muzicală. A trăit o viaţă plină şi a distrat lumea într-un mod care i-a demonstrat cu adevărat pasiunea pentru muzică. Când a murit de atac de cord în 1977, a lăsat întreaga valoare a proprietăţii sale singurului său copil, Lisa Marie Presley. La momentul morţii sale, averea sa era evaluată la 5 milioane de dolari, care a crescut la 100 de milioane de dolari datorită unor mişcări inteligente de afaceri ale fostei soţii, Priscilla Presley. Aceasta a fost cedată fetei lor, Lisa Marie, în ziua în care aceasta a împlinit 25 de ani.

Kurt Cobain a lăsat în urma sa 200 de milioane de dolari pentru Frances Bean Cobain

Renumit pentru contribuţiile sale de renume în lumea muzicii, Kurt Cobain s-a luptat cu impactul faimei şi al dependenţei şi, la vârful carierei sale, în aprilie 1994, s-a sinucis. Fiind tatăl unui singur copil, Frances Bean, moştenirea lăsată de Kurt Cobain i-a revenit fiicei. Ea a moştenit 200 de milioane de dolari după moartea sa şi continuă să câştige milioane din dividende şi drepturi de publicitate.

Lui Paris Jackson i-au revenit 100 de milioane de dolari după moartea lui Michael Jackson

Michael Jackson este unul dintre cele mai mari nume din industria muzicală, iar stilul său de viaţă controversat i-a consolidat locul în mass-media. Cum a ajuns adesea pe prima pagină a multor publicaţii, Michael Jackson a generat 2 miliarde de dolari până în 2015, la aproximativ 6 ani după moartea sa.

Aceasta a însemnat că averea sa valorează 500 de milioane de dolari şi a fost împărţită între copiii săi. Paris Jackson a moştenit 100 de milioane de dolari de la tatăl ei, ceea ce-i va permite să-şi realizeze propriile vise fără a fi niciodată împiedicată de nesiguranţa financiară.

Citește și: Afacere de succes. A pornit cu 1.000 de dolari si a ajuns la 5 miliarde

Whitney Houston a lăsat pentru Bobbi Kristina Brown 20 de milioane de dolari

Moştenirea incredibilă pe care Whitney Houston a rămas fiicei sale, Bobbi Kristina Brown, la moartea sa. După o supradoză accidentală de droguri, faimoasa artistă a lăsat în urmă întreaga avere de 20 de milioane de dolari care i-a fost înmânată fiicei sale. Pe atunci aceasta avea doar 19 ani. Din păcate, Bobbi s-a bucurat de moştenirea mamei sale pentru doar 2 ani, înainte de a fi descoperită, de asemenea, fără suflare în cada locuinţei ei.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel