Afacere de succes. A pornit cu 1.000 de dolari si a ajuns la 5 miliarde

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Economie
Afacere de succes. A pornit cu 1000 de dolari si a ajuns la 5 miliarde
Afacere de succes. A pornit cu 1000 de dolari si a ajuns la 5 miliarde

Barbara Corcoran este o femeie de afaceri americană, consultant, investitor, autor și personalitate TV. Este proprietarul unei afaceri de 5 miliarde de dolari "The Corcoran Group" pe care a început-o cu un împrumut de 1000 de dolari

Doamna Corcoran s-a născut la 10 martie 1949 în Edgewater, New Jersey. A studiat la Colegiul St. Thomas Aquinas și în 1971 a obținut o diplomă pentru a preda în învățământ. După ce a absolvit, a încercat să predea aproape un an, cu toate că și-a dorit ceva mai mult

Investitoarea a vrut să fie propriul ei șef. După ce a lucrat la 20 de locuri de muncă ciudate, care includeau și postul de chelnerița, a decis să înceapă propria afacere. Așa că a luat un împrumut de 1000 de dolari de la iubitul ei bogat de la vreme aceea și a folosit banii pentru a co-crea o afacere în imobiliare, pe care a numit-o „Grupul Corcoran”.

La jumătatea anilor ’70, Barbara Corcoran a început să publice „Raportul Corcoran” care conținea evoluții de date imobiliare. Mai târziu, iubitul ei a fugit cu secretara, dar a lăsat-o pe Barbara cu o afacere înfloritoare și fără regrete. Avea abilități antreprenoriale lăudabile, în timp ce a reușit să transforme 1000 de dolari în miliarde. Corcoran a menționat de mai multe ori că nu a fost o studentă dreaptă la liceu sau colegiu, ci folosind talentele sale antreprenoriale înnăscute, a ajuns la început.

După ce și-a vândut compania, valoarea ei ca expert imobiliar a crescut și mai mult și a apărut în scena imobiliară din New York ca personalitate proeminentă. Corcoran este, de asemenea, o cunoscută persoană media, ea apare în celebrul show NBC TODAY, în calitate de contribuabil imobiliar. Ea găzduiește "Brokerul milionar cu Barbara Corcoran" al CNBC.

Ea este cea care investește în start-up-urile și afacerile noilor antreprenori și în schimbul acestei investiții obține un capital procentual al companiei respective.

Citește și: Barman, vânzător, miliardar. Drumul spre succes al unui om de afaceri

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel