Fiul Vicăi Blochina a decis să se MUTE definitiv cu Victor Pițurcă: Am EȘUAT ca mamă, poate nu eram bună, poate eram prea dură

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Instagram Vica Blochina
Foto: Instagram Vica Blochina

Fiul Vicăi Blochina nu mai vrea să stea cu ea. Ce a spus vedeta despre asta.

Edan, fiul Vicăi Blochina, în vârstă de 14 ani, a luat decizia de a se muta alături de tatăl său, Victor Pițurcă, fostul selecţioner al României.

Deși inițial a fost încântată de această decizie, Vica Blochina a realizat că tânărul are nevoie de figura paternă

"Ca orice mamă care își iubește copilul. Îl iubesc foarte mult pe Edan. În momentul de față, după 14 ani, este mai mult cu tatăl lui. Asta a fost încă o chestie de depresie pe care am avut-o eu la un moment dat. Plângeam foarte mult și nu înțelegeam de ce nu vrea să vină și de ce nu vrea să mă asculte. Nu înțelegeam ce se întâmplă. Edan are o relație frumoasă cu toată familia.

Dacă el nu vrea să plece… Cred că ține cu Steaua. Ce zice tata, asta e la el. Nu știu dacă pot să zic că am o liniște din punctul ăsta de vedere.

Când pleacă copilul, te gândești ce am făcut greșit, poate am eșuat ca mamă, poate nu eram bună, poate eram prea dură. Să nu uit un lucru… Când tatăl nu recunoștea copilul, eu mi-am dorit și plângeam în fiecare zi, îmi doream ca el să își petreacă timpul împreună", a declarat Vica Blochina, potrivit viva.ro.

Vica Blochina, în lacrimi. Dezvăluiri despre Victor Pițurcă: Cel mai urât sentiment, peste care nu pot să trec vreodată, a fost un șoc

Anul trecut, invitată în platoul emisiunii Teo Show de la Kanal D, Vica Blochina a vorbit, printre altele, despre relația pe care a avut-o cu fostul selecționer, Victor Pițurcă.

Aceasta a dezvăluit dramele prin care a trecut, atunci când antrenorul nu a vrut să-și recunoască propriul copil pe care-l au împreună, dar și că s-ar fi măritat cu el.

Chiar dacă radiază mereu de fericire și este pozitivă ori de câte ori apare în public, Vica Blochina nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi atunci când a început să povestească despre modul în care a dezamăgit-o Victor Pițurcă. 

Potrivit spuselor ei, se pare că Victor Pițurcă nici măcar nu l-a băgat în seamă pe fiul său atunci când a venit să facă testul de paternitate la IML.

Abia în 2012, judecătorii au stabilit că Victor Pițurcă este tatăl biologic al lui Edan și l-au obligat să-i plătească Vicăi Blochina o pensie alimentară.

"Cel mai greu moment a fost atunci când Victor a venit sa facă testul de paternitate. Era lume multă la IML și copilul a alergat spre el, era mic, nu știa. Și el nu a vrut să-și ia în brațe copilul.

Băiatul țipa: tati, sunt eu, Edan!

A fost cel mai urât sentiment, peste care nu pot să trec vreodată. A fost foarte dureros. A fost foarte urât la început că nu voia să recunoască copilul. El a dispărut din viața copilului și copilul știa că el este plecat. Și pentru el a fost un șoc", a declarat Vica Blochina cu lacrimi în ochi, la Kanal D. 

"Am fost amanta lui 16 ani"

Mai mult, blondina a mai dezvăluit că fostul selecționer a fost și va rămâne marea iubire a vieții sale și că dacă ar fi divorțat, s-ar fi măritat cu el. 

"Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția lui știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni", a completat Vica Blochina.

Citește și: Adrian Mutu, despre episodul ”cocaina” de la Chelsea: Și Băsescu a zis că-mi merit soarta. Toată lumea s-a spălat pe mâini

Lucescu, decizie RADICALĂ: Jucătorii lui Dinamo Kiev au PĂRĂSIT Ucraina din cauza tensiunilor cu Rusia

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel